Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δραματική διάσωση σκύλων σε πάγο!

Απίστευτο!

24 Μαρτίου 2019 15:55
Δραματική διάσωση σκύλων σε πάγο!

Ένας άνδρας και ο σκύλος του βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης Ίρβινγκτον στο Γιόνκερς των ΗΠΑ για να σώσουν δύο σκυλιά!

Τα δύο σκυλιά είχαν εγκλωβιστεί στους πάγους...

Ο Τίμοφεϊ Γιούριεφ περπατούσε με τη γυναίκα του και τον σκύλο του στην περιοχή της λίμνης όταν άκουσε τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μιλώντας στο κανάλι του NBC, News 4, «πρώτα ακούσαμε τις φωνές, η γυναίκα φώναζε για τα σκυλιά της και μετά είδαμε δύο σκυλιά να προσπαθούν να διασχίσουν τη λίμνη».

Όπως αναφέρει το δίκτυο, είναι άγνωστο πως βρέθηκαν στο σημείο τα δύο σκυλιά. Όταν ο πάγος έσπασε, αυτά εγκλωβίστηκαν, ενώ όταν τα είδε ο Γιούριεφ, φαίνεται ότι ήδη είχαν κουραστεί και είχαν αρχίσει να εγκαταλείπουν την προσπάθεια να επιβιώσουν. Όμως δεν ήταν μόνος στην προσπάθειά διάσωσης καθώς τον ακολούθησε η Κίρα, το δικό του golden retriever.

«Τα κοίταζα και σκέφτηκα ότι οι διασώστες θα έφταναν σε 10 με 15 λεπτά. Ίσως να έχουν ήδη υποθερμία», σκέφτηκε ο Γιούριεφ όταν αποφάσισε να βουτήξει στα παγωμένα νερά για να τα σώσει.

Στήθηκε για selfie στην παραλία και χάθηκε στη θάλασσα! (video)

Αυτή την selfie (που έμεινε ανολοκλήρωτη) δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή της μια τουρίστρια.

Ένα δραματικό βίντεο κατέγραψε την στιγμή που μια νεαρή τουρίστρια θέλησε να ποζάρει για φωτογραφίες σε ένα γραφικό βράχο στο Μπαλί, χωρίς να δει το τεράστιο κύμα που ερχόταν καταπάνω της.

Η νεαρή γυναίκα παρά τρίχα γλύτωσε τον θάνατο όταν το κύμα έσκασε με ορμή επάνω της, στο τουριστικό «Δάκρυ του Διαβόλου» στο ινδονησιακό νησί Νούζα Λέμπογκαν.

Με τα χέρια της απλωμένα για να δείξει το απίστευτο σκηνικό, αυτό που αρχικά μοιάζει με την τέλεια φωτογραφία καταλήγει σε παρ’ ολίγον τραγωδία όταν το κύμα την ρίχνει κάτω. Στο βίντεο ακούγονται και οι κραυγές και οι φωνές τρόμου των συγκλονισμένων θεατών.

Να σας θυμίσουμε και το αγόρι που πάσχει από... σελφίτιδα!

Ευτυχώς, όμως, η γυναίκα σώθηκε με μερικές γρατσουνιές.

Το απίστευτο βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα και έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια σελίδα στο Instagram με έδρα το Μπαλί μοιράστηκε επίσης το βίντεο, μαζί με μια φωτογραφία της τραυματίας που μεταφέρθηκε με ασφάλεια από έναν άνδρα λίγα δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό.

«Προσοχή! Προσοχή! Σας παρακαλώ κάντε like και μοιραστείτε αυτό το βίντεο ώστε να καταλάβουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πόσο επικίνδυνο είναι να στέκεστε τόσο κοντά στα κύματα. Μπορείτε να έχετε μια θαυμάσια θέα και 20 μέτρα πιο μέσα» αναφέρει στην λεζάντα. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 75.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Δείτε όλα τα βίντεο στο Athensmagazine.gr!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share