Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχετε γάτα ή…. η γάτα έχει εσάς; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ξεκαρδιστικό!

23 Μαρτίου 2019 10:02
Έχετε γάτα ή…. η γάτα έχει εσάς; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Η γάτα ως κατοικίδιο έχει μια ανεξαρτησία που την καθιστά ιδιαίτερα γοητευτική για πολλούς, αλλά αντιπαθητική για κάποιους άλλους. Πράγματι, δεν υπακούει σε κανόνες και έχει την τάση να επιβάλλει το δικό της θέλω στους γύρω της.

Όσοι έχουν γάτα, μπορούν να ταυτισθούν με το παρακάτω βίντεο, που δείχνει αυτό ακριβώς!

Αξιολάτρευτη γάτα κάνει κοιλιακούς και τρελαίνει το διαδίκτυο!

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από το Πεκίνο με πρωταγωνίστρια μία γάτα που παρουσιάζει αξιοπερίεργη συμπεριφορά. Είναι ευρέως γνωστό πως οι γάτες δε φημίζονται για την εργατικότητά τους αλλά η συγκεκριμένη βάλθηκε να το διαψεύσει.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το συμπαθές τετράποδο έκανε γυμναστική για περίπου 2-3 λεπτά και σταμάτησε μόνον όταν το πλησίασαν δύο άτομα.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Στήθηκε για selfie στην παραλία και χάθηκε στη θάλασσα! (video)

Αυτή την selfie (που έμεινε ανολοκλήρωτη) δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή της μια τουρίστρια.

Ένα δραματικό βίντεο κατέγραψε την στιγμή που μια νεαρή τουρίστρια θέλησε να ποζάρει για φωτογραφίες σε ένα γραφικό βράχο στο Μπαλί, χωρίς να δει το τεράστιο κύμα που ερχόταν καταπάνω της.

Η νεαρή γυναίκα παρά τρίχα γλύτωσε τον θάνατο όταν το κύμα έσκασε με ορμή επάνω της, στο τουριστικό «Δάκρυ του Διαβόλου» στο ινδονησιακό νησί Νούζα Λέμπογκαν.

Με τα χέρια της απλωμένα για να δείξει το απίστευτο σκηνικό, αυτό που αρχικά μοιάζει με την τέλεια φωτογραφία καταλήγει σε παρ’ ολίγον τραγωδία όταν το κύμα την ρίχνει κάτω. Στο βίντεο ακούγονται και οι κραυγές και οι φωνές τρόμου των συγκλονισμένων θεατών.

Να σας θυμίσουμε και το αγόρι που πάσχει από... σελφίτιδα!

Ευτυχώς, όμως, η γυναίκα σώθηκε με μερικές γρατσουνιές.

Το απίστευτο βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα και έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια σελίδα στο Instagram με έδρα το Μπαλί μοιράστηκε επίσης το βίντεο, μαζί με μια φωτογραφία της τραυματίας που μεταφέρθηκε με ασφάλεια από έναν άνδρα λίγα δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό.

«Προσοχή! Προσοχή! Σας παρακαλώ κάντε like και μοιραστείτε αυτό το βίντεο ώστε να καταλάβουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πόσο επικίνδυνο είναι να στέκεστε τόσο κοντά στα κύματα. Μπορείτε να έχετε μια θαυμάσια θέα και 20 μέτρα πιο μέσα» αναφέρει στην λεζάντα. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 75.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share