Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντέχετε; Δείτε τι συμβαίνει όταν αποτεφρώνεται το σώμα του νεκρού!

Τρομακτικό!

11 Μαρτίου 2019 11:45
Αντέχετε; Δείτε τι συμβαίνει όταν αποτεφρώνεται το σώμα του νεκρού!

Σύμφωνα με έρευνες, μέχρι το 2025 περίπου το 56% των Αμερικανών θα επιλέγουν την λύση της αποτέφρωσης έναντι της παραδοσιακής ταφής των νεκρών ανθρώπων…

Έτσι, όλο και περισσότεροι Αμερικάνοι, είναι έτοιμοι να αποτεφρωθούν, δηλαδή να καούν και να γίνουν στάχτη όταν πεθάνουν παρά να ταφούν με την παραδοσιακή μέθοδο. Ο λόγος είναι το υψηλό κόστος ταφής έναντι της λύσης της καύσης σε αποτεφρωτήρα.

Στο Video που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε την διαδικασία αποτέφρωσης του ανθρώπινου σώματος, και ίσως για μερικούς φανεί σκληρό, και μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα.

Δείτε το Video:

Απίστευτο βίντεο: Έσπασε το ενυδρείο πίσω τους ενώ έπιναν καφέ!

Πού να το ήξεραν δύο άνδρες, που αποφάσισαν να πιουν καφέ σε πόλη του Μαυροβουνίου, ότι θα κατέληγαν μούσκεμα.

Ξαφνικά, το ενυδρείο που ήταν πίσω τους στην καφετέρια, έσπασε και ένα... κύμα νερού τους σκέπασε. Εμβρόντητοι, αυτοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και το πάτωμα της καφετέριας μετατράπηκε σε λίμνη.

«Πιθανότατα έγινε κάποιο λάθος με το γυαλί του ενυδρείου, στην κατασκευή. Ήρθε πριν από δύο ημέρες, δεν είχαμε προλάβει να βάλουμε ψάρια», δήλωσε στο CEN ο Ιγκόρ Βουκούροβιτς, υπάλληλος της καφετέριας. «Οι δύο άνδρες δεν τραυματίστηκαν και ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά. Ομως, η ζημιά είναι 6.000-7.000 ευρώ», πρόσθεσε ο ίδιος. Δείτε εδώ το video με το ενυδρείο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share