Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ρωσίδα καλλονή βγήκε για πατινάζ με μαγιό! (Video)

Τι άλλο θα δούμε;

6 Μαρτίου 2019 07:33
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ρωσίδα καλλονή βγήκε για πατινάζ με μαγιό! (Video)

Μια εντυπωσιακή Ρωσίδα τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα, όταν βγήκε να κάνει πατινάζ, στην παγωνιά, φορώντας το μαγιό της!

Μετά τις φωτογραφήσεις με μαγιό στο χιόνι που έχουν γίνει μόδα τελευταία- το έχουν κάνει από τις Καρντάσιαν και την Κένταλ Τζένερ μέχρι την Ιωάννα Τούνη και μια... τολμηρή Κοζανίτισσα- αυτή η Ρωσίδα το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Η νεαρή γυναίκα επέλεξε μεν να προφυλάξει τα χέρια και τα πόδια της (κατά κάποιο τρόπο), φορώντας γάντια και γκέτες, αλλά θεώρησε κατάλληλο ένα αρκετά αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό για να κάνει πατινάζ σε ανοιχτό παγοδρόμιο, στην πόλη Ντζερζίνσκ, στη δυτική Ρωσία.

Τριγύρω της, οι υπόλοιποι φορούσαν βέβαια μπουφάν, σκούφους και ότι άλλο μπορούσαν για να μην παγώσουν. «Είναι ώρα να φύγω τώρα, αλλιώς θα παγώσει το γάλα μου. Είμαι μητέρα και θηλάζω», ήταν η απίστευτη ατάκα που είπε στην κάμερα κάποια στιγμή, σύμφωνα με το RT.

Αργότερα, η γυναίκα δήλωσε πως είχε βγει για φωτογράφηση με κάποιο φίλο της και πως της πήρε χρόνια για να εκπαιδεύσει το σώμα της να αντέχει το κρύο.

Μεταξύ άλλων, περπατούσε στο χιόνι ξυπόλητη και έκανε μπάνιο σε παγωμένο νερό!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share