Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος -Η ερώτηση που έβαλαν σε δάσκαλο για 1 εκατ.

Ο Τζον Ρόμπινσον, δάσκαλος στη Βρετανία, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του

5 Μαρτίου 2019 14:13
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος -Η ερώτηση που έβαλαν σε δάσκαλο για 1 εκατ.

Ο δάσκαλος απάντησε σωστά στην ερώτηση των 500.000 λιρών και έπρεπε να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει σε αυτή του 1 εκατ. λιρών. Ο δάσκαλος αποφάσισε να μην ρισκάρει και κρατήσει το ήδη μεγάλο ποσό που είχε κατακτήσει.


«Ποιος ήταν Βρετανός πρωθυπουργός δεν υπήρξε ποτέ υπουργός Εξωτερικών», ήταν η ερώτηση και οι απαντήσεις έγραφαν: Ουίνστον Τσόρτσιλ, Αλεκ Ντάγκλας Χομ, Αντονι Ιντεν και Χάρονλντ Μακμίλαν.


Ο 36χρονος δεν ήξερε την απάντησε και είπε ότι θα επέλεγε ανάμεσα στον Ντάγκλας Χομ και τον Αντονι Ιντεν. Ευτυχώς, που δεν ρίσκαρε καθώς η σωστή απάντηση ήταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Τι θα τις κάνει τις 500.000 λίρες; Θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα ακόμη να διδάσκει αλλά σκέφτεται να αγοράσει σύντομα ένα σπίτι και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Ο Ρόμπινσον δήλωσε στην Daily Mail ότι σχεδιάζει να παντρευτεί. «Δεν είμαστε παντρεμένοι αλλά το περιμένει. Πλέον δεν έχω δικαιολογία πως δεν μπορώ να της αγοράσω δαχτυλίδι», λέει χαριτολογώντας.


Ο δάσκαλος αποκάλυψε πως θα μπορούσε να πάρει το εκατομμύριο, καθώς στη βοήθεια του τηλεφώνου ο φίλος του Μάρτιν, ήξερε την απάντηση. «Αν είχα το τηλέφωνο στην τελευταία απάντηση, θα ήμουν εκατομμυριούχος. Ωστόσο, δεν αισθάνομαι απογοήτευση επειδή τον χρειαζόμουν στην μηχανική ερώτηση των 250.000 λιρών».

Ο Ρόμπινσον έπρεπε να κρατήσει τη νίκη του καλά κρυμμένη, καθώς το επεισόδιο που έπαιξε εχθές, είχε γυριστεί δύο μήνες πριν.

">

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share