Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Μακεδονία είναι ελληνική. Ξεπουλήσατε την Μακεδονία»! - Εξαγριωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη! (Video)

Σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας!

12 Φεβρουαρίου 2019 07:39
«Η Μακεδονία είναι ελληνική. Ξεπουλήσατε την Μακεδονία»! - Εξαγριωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη! (Video)

Από την «έκρηξη» μιας γυναικάς που φώναξε «ξεπουλήσατε τη Μακεδονία» σημαδεύτηκε η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όταν μια γυναίκα που καθόταν στο δεύτερη σειρά σηκώθηκε όρθια και φώναξε συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική. Ξεπουλήσατε την Μακεδονία» φώναξε και έβγαλε από την τσάντα της μια ελληνική σημαία την οποία ξεδίπλωσε και σήκωσε.

Στη συνέχεια, και αφού την αποδοκίμασαν οι παριστάμενοι αποχώρησε από την αίθουσα.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στην εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διαφορετικός από εκείνον για τον οποίο η συγκεκριμένη κυρία φώναζε συνθήματα και αναφέρθηκε στην πρόσφατη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος εντός του ΑΠΘ

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share