Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αεροπορική εταιρεία «τρολάρει» τον Τραμπ! - Η διαφήμιση που έγινε viral! (Video)

Δίνει εκπτώσεις με βάση το… μεξικάνικο DNA!

19 Ιανουαρίου 2019 12:26
Αεροπορική εταιρεία «τρολάρει» τον Τραμπ! - Η διαφήμιση που έγινε viral! (Video)

Οι σχέσεις των ΗΠΑ και του Μεξικού δεν είναι στο καλύτερο στάδιο τους, ειδικά με την ανάληψη του Λευκού Οίκου από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο μάλιστα θα ανάγκαζε τη χώρα της κεντρικής Αμερικής να πληρώσει.

Ωστόσο, τα συναισθήματα του από ότι φαίνεται δεν συμμερίζεται ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, μόνο το 2017 περισσότεροι από 35 εκατ. Αμερικανοί ταξίδεψαν στο Μεξικό και επισκέφθηκαν για τουριστικούς λόγους.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια μιας αεροπορικής εταιρείας έρχεται να στηρίξει τους δεύτερους και να «γελάσει» εις βάρος του τείχους, προσφέροντας στους επιβάτες έκπτωση ανάλογα με το πόσο… μεξικάνικο DNA έχουν μέσα τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Open: Αυτό είναι το αγαπημένο «παιδί» του Ιβάν Σαββίδη!

Ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας AeroMexico, διαφήμισε ένα πρόγραμμα με την ονομασία «DNA Discounts» το οποίο προσφέρει εκπτώσεις στις πτήσεις Αμερικανών, οι οποίοι αποδεικνύουν την καταγωγή τους μέσω τεστ DNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 2 ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Το ποσό της έκπτωσης εξαρτάται από το ποσοστό του Μεξικανού προγόνου που «κρύβουν» στο DNA τους. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 15% μεξικανική καταγωγή ,θα δικαιούται 15% έκπτωση. Η διαφήμιση αυτή «τρολάρει» το τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό.

Η διαφήμιση ισχυρίζεται ότι το 54% όσων υπεβλήθησαν σε εξετάσεις DNA, είχαν κάτι από Μεξικό στο αίμα τους, ωστόσο προς απογοήτευσή της μία γυναίκα δεν είχε απολύτως τίποτα μεξικανικό και έχασε την έκπτωση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share