Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Άντρας αλλάζει μια λάμπα μισό χιλιόμετρο από τη γη! Ο μισθός του; 20.000 δολάρια! (video)

Θα το έκανες;

21 Νοεμβρίου 2018 10:53
Άντρας αλλάζει μια λάμπα μισό χιλιόμετρο από τη γη! Ο μισθός του; 20.000 δολάρια! (video)

Πώς κατεβαίνει; Με Μπάντζι τζάμπινγκ, αναρωτιέται χρήστης του Youtube, βλέποντας τον να αλλάζει λάμπα στα 1768 πόδια (538 μέτρα). Δείτε στο βίντεο την τρομακτική δουλειά που κάνει.

Δουλεύει μια φορά τη μέρα κάθε έξι μήνες και παίρνει 20.000 δολάρια τη φορά. Ο λόγος; Ανεβαίνει μόλις… 1768 πόδια (538 μέτρα) από το έδαφος για να το κάνει αυτό.

Ο εργαζόμενος αυτός είναι πολύ τυχερός που παίρνει τόσα λεφτά, αλλά κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι πολύ άτυχος με αυτό που καλείται να κάνει. Ο ίδιος πάντως στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται ψύχραιμος και απολαμβάνει την… αγγαρεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρατομήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγριος τσακωμός και η απομάκρυνσή του από το μεγάλο κανάλι!

Ανεβαίνει άνετος τις σκαλωσιές του φάρου, αλλάζει με ευκολία τη λάμπα, απολαμβάνει τη θέα για λίγα δευτερόλεπτα και κατεβαίνει. Φυσικά, παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας που είναι απαραίτητα.

«Μάλλον κάνει έξι μήνες να ανέβει και έξι μήνες να κατέβει, για αυτό πηγαίνει δύο φορές το χρόνο!», σχολιάζει χρήστης του Youtube. «Φαντάσου να ανέβεις και να ξεχάσεις να αλλάξεις την λάμπα», δηλώνει ένας άλλος. Και κάποιος άλλος το… τερμάτισε λέγοντας: «Πώς κατεβαίνει; Με Μπάντζι τζάμπινγκ;».

Εσείς θα το κάνατε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παλάτι: Η Σία Κοσιώνη μας αποκάλυψε το νέο της "σπίτι"!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share