Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τσακώθηκαν στον δρόμο και έκανε όπισθεν για να την… πατήσει! (video)

Φοβήθηκε για τη ζωή της όταν το αμάξι έκανε όπισθεν με σκοπό να την πατήσει!

8 Νοεμβρίου 2018 08:18
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Τσακώθηκαν στον δρόμο και έκανε όπισθεν για να την… πατήσει! (video)

Μια βρετανή μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε πως αυτό που βλέπουμε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μιας παμπ στο Ρότσντεϊλ της Αγγλίας δεν είναι παρά δολοφονική απόπειρα.

Και βλέπουμε πράγματι ένα σκουρόχρωμο Fiat Punto να κάνει με ταχύτητα όπισθεν, αν και σταματά έξω από το κάδρο, όλα τα άλλα δεν μπορεί λοιπόν παρά να είναι προϊόν εικασίας. Ή δήλωσης.

Η 23χρονη Abbie Ashton δήλωσε πως φοβήθηκε για τη ζωή της όταν το αμάξι έκανε όπισθεν με σκοπό να την πατήσει, εγκλωβίζοντάς τη τελικά μεταξύ του πορτμπαγκάζ του και του καπό του δικού της αυτοκινήτου, καθώς είχε βγει και φώναζε στον «ασυνείδητο», όπως λέει, οδηγό που της είχε κάνει μια επικίνδυνη σφήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 08 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Εκείνη ήταν στο αμάξι με τη μητέρα της και τον δύο ετών γιο της και όταν βγήκε για να τα πει ένα χεράκι με τον οδηγό, εκείνος έκανε όπισθεν και τη χτύπησε με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.

Μετά λέει πως έκανε να φύγει, επέστρεψε όμως ξανά με την όπισθεν για να χτυπήσει και τη μαμά της, Catherine Clarke, που είχε βγει εντωμεταξύ από το όχημα!

Το υλικό έφτασε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που είναι και το αρμόδιο να αποφανθεί…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share