Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τον τυφώνα Τράμι να σαρώνει την Ιαπωνία!

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί!

30 Σεπτεμβρίου 2018 09:32
Απίστευτο βίντεο: Δείτε τον τυφώνα Τράμι να σαρώνει την Ιαπωνία!

Σε 45 ανήλθε σήμερα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί στην Ιαπωνία εξαιτίας του ισχυρού τυφώνα Τράμι, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στις μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς.

Οι ιαπωνικές αρχές διευκρίνισαν ότι 38 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά στη νήσο Οκινάουα, στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, που ήταν η πρώτη που επλήγη από το φαινόμενο αυτό, και άλλοι 7 στην Καγκοσίμα, στο νότιο τμήμα της νήσου Κιούσου, επίσης στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιαπωνίας.

Η κυκλοφορία των τρένων υψηλής ταχύτητας ανεστάλη στο δυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, ενώ σχεδόν 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν εξαιτίας του κλεισίματος του αεροδρομίου Κανσάι της Οζάκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κυκλώνας Ζορμπάς συνεχίζει την επέλαση του δημιουργώντας πολλά προβλήματα! ! - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα;

Ο Τράμι, με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα έως και 216 χιλιομέτρων την ώρα, έφτασε στην μεγαλύτερη νήσο της Ιαπωνίας Χονσού νωρίς σήμερα Κυριακή το πρωί και αναμένεται ότι θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές ως τη Δευτέρα.

Ο Τράμι είναι ο 24ος τυφώνας της χρονιάς στην Ασία και διασχίζει την Ιαπωνία από τα νοτιοδυτικά προς τα βορειοανατολικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share