Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς μια λέαινα προσπαθεί να ξυπνήσει τον πόθο του αρσενικού λιονταριού και... αποτυγχάνει!

Μεγάλη ήττα για την λέαινα!

11 Σεπτεμβρίου 2018 12:45
Πώς μια λέαινα προσπαθεί να ξυπνήσει τον πόθο του αρσενικού λιονταριού και... αποτυγχάνει!

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει τις απεγνωσμένες προσπάθειες μιας λέαινας να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός λιονταριού, το οποίο δείχνει να αγνοεί ακόμα και την ύπαρξή της, παρά το επίμονο φλερτ του αιλουροειδούς.

Στο απολαυστικό κλιπ, η «τσαχπίνα» λέαινα (που προφανώς βρίσκεται σε οίστρο) αρχίζει τις ερωτικές «κρούσεις» γυρνώντας γύρω γύρω από το λιοντάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ: Παρελθόν μετά από 13 χρόνια!

Όταν αυτό αποτυγχάνει, πηγαίνει επιδεικτικά και «θρονιάζεται» μπροστά του, μόλις λίγα εκατοστά από τη μύτη του.

Καθώς συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «παγοκολόνα», η λέαινα επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα και στην κυριολεξία πηγαίνει και κάθεται πάνω του, ελπίζοντας ότι αυτό θα τον ταρακουνήσει.

Και πάλι τίποτα.

Στο τέλος του βίντεο, το αποχαυνωμένο λιοντάρι δείχνει επιτέλους να ξυπνάει από το λήθαργο και να σηκώνεται. Όπως αποδεικνύεται όμως για την άτυχη λιονταρίνα, η αντίδρασή του δεν είναι αποτέλεσμα του ερωτικού πόθου που του ξύπνησαν τα κόλπα της, αλλά της επιθυμίας του να φύγει μακριά της για να την ξεφορτωθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Τι ασυνήθιστο έκανε και το γνώριζε ο δράστης;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share