Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρατσιστικό παραλήρημα γυναίκας σε λεωφορείο! (video)

Τα σχόλια δικά σας!

5 Ιουλίου 2018 08:13
Ρατσιστικό παραλήρημα γυναίκας σε λεωφορείο! (video)

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Όραντζμπεργκ του Ρόκλαντ Κάουντι (Νέα Υόρκη) έπειτα από ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε μέσα σε λεωφορείο, το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Το παραλήρημα της γυναίκας κατέγραψαν με τα κινητά τους επιβάτες και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα τα βίντεο έκαναν το γύρο του διαδικτύου και έγιναν viral.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα, χωρίς προφανή λόγο, επιτέθηκε με απαξιωτικά σχόλια σε κάποιους συνεπιβάτες της τους οποίους θεώρησε πως ήταν μετανάστες.

Τους καλούσε να επιστρέψουν «στη γαμ....» πατρίδα τους ενώ τους ρώτησε με ειρωνικό ύφος αν έχουν μαζί τους χαρτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Ο λόγος που αγωνίστηκε η Δαλάκα στην ασυλία, τα "μαχαίρια" στο συμβούλιο και οι υποψήφιοι! (video)

Από το ρατσιστικό παραλήρημα δεν ξέφυγε ούτε ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος, μάλιστα ήταν και ο πρώτος που τα άκουσε.

Κάποια στιγμή μάλιστα δε δίστασε να επιτεθεί σε έναν επιβάτη, τον Βλάντιμιρ Φίλιντορ, όταν διαπίστωσε ότι την καταγράφει με το κινητό του.

«Προσπάθησε να χτυπήσει το κινητό από το χέρι μου και στη συνέχεια άρχισε να με πνίγει», είπε ο 33χρονος στο PIX11 News.

«Κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν, ειδικά οι πιο μεγάλοι σε ηλικία», πρόσθεσε μιλώντας στο Westchester News 12.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πύρινη λαίλαπα στα Χανιά: Απειλούνται κατοικημένες περιοχές!

Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη γυναίκα με την κατηγορία της διατάραξης της τάξης.

Εκπρόσωπος της Κομητείας Ρόκλαντ καταδίκασε το περιστατικό τονίζοντας πως δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους ξεσπάσματα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, ενώ η επιτροπή της Κομητείας που ασχολείται με θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων βρίσκεται σε επαφή με τον επιβάτη που δέχθηκε την επίθεση.

Δείτε το βίντεο κάτω από τις διαφημίσεις του Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share