Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Είδε μια τύπισσα στο λεωφορείο, του άρεσε και... άρχισε να αυνανίζεται! (video)

Τον έκανε... ρόμπα!

15 Μαΐου 2018 15:39
Είδε μια τύπισσα στο λεωφορείο, του άρεσε και... άρχισε να αυνανίζεται! (video)

Μια γυναίκα κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή που ένας άντρας στο λεωφορείο ξεγuμνώθηκε μπροστά της και άρχισε να αυνανίζεται.

22χρονη Κάρλα Λουίζ Ντάλα ήταν σε ένα λεωφορείο στην περιοχή Λιντς στην Αγγλία, όταν ένας άντρας πήγε και κάθισε πιο κοντά της και άρχισε να αυνανίζεται.

Στο βίντεο ακούγεται η Κάρλα να του λέει να σταματήσει, αλλά εκείνος την αγνόησε και συνέχισε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Πήγα στον επάνω όροφο του λεωφορείου γιατί ο κάτω ήταν γεμάτος. Είδα ότι υπήρχε ένας άντρας στο πίσω μέρος του λεωφορείου και πήγα να κάτσω στην μέση. Τότε, παρατήρησα ότι ο άντρας ήρθε πιο κοντά μου, αλλά δεν του έδωσα αμέσως σημασία», ανέφερε η 22χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε δύο προφίλ στο Facebook η 19χρονη! Τι φρικτά έγραφε για το μωρό της; (video)

Η κοπέλα παρατήρησε στην αντανάκλαση του παραθύρου ότι ο άντρας άρχισε να αγγίζει τον εαυτό του. «Γύρισα και κοίταξα στο πλάι και είδα ότι ο άντρας με κοίταζε έντονα. Το βλέμμα του ήταν πάνω μου και τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα. Έβγαλα το κινητό μου για να τον τραβήξω βίντεο και του ζήτησα να σταματήσει», πρόσθεσε.

«Πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω», ανέφερε η Κάρλα.

Η Κάρλα ανέφερε ότι πήγε κάτω και ανέφερε το περιστατικό στον οδηγό, ο οποίος απλά της είπε να αλλάξει θέση. Αργότερα, η κοπέλα ανέφερε το περιστατικό και στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share