Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Iphone εξερράγη μέσα σε κατάστημα!

«Λόγω υψηλής θερμοκρασίας»

14 Μαΐου 2018 16:25
Βίντεο σοκ: Iphone εξερράγη μέσα σε κατάστημα!

Στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε ένα iPhone, που εξερράγη μέσα σε ένα κατάστημα επισκευών στο Λας Βέγκας, μόλις δύο μέτρα από έναν υπάλληλο.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται το «έξυπνο» κινητό να εκρήγνυται εντελώς απροσδόκητα και τον υπάλληλο να τινάζεται μακριά για να αναζητήσει βοήθεια, καθώς το iPhone αποτεφρώθηκε πάνω στο γραφείο σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης του είχε πάει το κινητό του για να του αντικαταστήσουν την οθόνη, που είχε ραγίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικού δικτύου η έκρηξη αποδίδεται στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη και προκαλούν υπερθέρμανση τις μπαταρίες των smartphones.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την πτήση MH370: Ο πιλότος δεν ήθελε να βρεθεί ποτέ το αεροπλάνο!

Η Apple προειδοποιεί στον δικτυακό της τόπο ότι η μακροχρόνια έκθεση των κινητών στον ήλιο ή τις υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στις μπαταρίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από την ρουμανική τηλεόραση για το σημερινό Ελλάδα - Ρουμανία! (video)

Πριν από ένα χρόνο μια νεαρή γυναίκα στην Κίνα ανέφερε ότι το iPhone 7 της, που είχε αγοράσει πριν από τέσσερις μήνες, εξερράγη ξαφνικά ενώ το φόρτιζε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι της.

«Βγήκα μια βόλτα κι επιστρέφοντας σπίτι άκουσα την έκρηξη. Τότε κατάλαβα ότι ήταν το κινητό μου», είπε η γυναίκα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύεται ότι η έκρηξη οφειλόταν σε ελαττωματικό φορτιστή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share