Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός βρίζει και τραβάει 65χρονη!

Έχει προκαλέσει σάλο!

13 Μαΐου 2018 13:37
Βίντεο σοκ: Αστυνομικός βρίζει και τραβάει 65χρονη!

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικό στην Τζόρτζια να τραβάει 65χρονη για να βγει από το αυτοκίνητό της, ενώ την έβρισε κιόλας.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 Μαΐου, έξω από την Ατλάντα και το αστυνομικό τμήμα ξεκίνησε έρευνα, ενώ ο αστυνομικός παραιτήθηκε.

Η αστυνομία σταμάτησε την 65χρονη, επειδή άλλαξε λωρίδα με αποτέλεσμα παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση. Εκείνη αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση, όπως προβλέπει η νομοθεσία στην Τζόρτζια και την προειδοποίησαν ότι θα συλληφθεί. Η ένταση κορυφώθηκε όταν έφτασαν ενισχύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έτσι θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες, Διασήμων και Μαχητών!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταραγμένη 65χρονη χτύπησε αστυνομικό με την πόρτα του οχήματος, προσπαθώντας να την κλείσει. Της είπαν ότι συλλαμβάνεται, αλλά εκείνη δεν βγήκε από το αυτοκίνητο όπως της ζητήθηκε. «Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, βγάλε τον γαμ@@@νο σκασμό και βγες από το αυτοκίνητο», της ούρλιαξε ένας αστυνομικός, ενώ λίγες στιγμές αργότερα την τράβηξε από το χέρι βίαια, με συνέπεια να αρχίσει να φωνάζει η γυναίκα.

Η αστυνομία παραδέχθηκε ότι ο ένστολος παρενέβη χρησιμοποιώντας γλώσσα και τακτικές που δεν είναι πρέπουσες και ήταν ακόμη και εμπρηστικές.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share