Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Μετακόμισε σε καινούριο σπίτι και δεν θα πιστέψετε τι βρήκε

26 Μαρτίου 2018 15:18
Μετακόμισε σε καινούριο σπίτι και δεν θα πιστέψετε τι βρήκε
Follow us on Google News

Είχατε ποτέ το αίσθημα ότι όταν αφήνετε το παλιό σας σπίτι, ίσως να ξεχάσατε κάτι; Αυτό συνέβη στο Σεντ Λούις όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν σε ένα σπίτι και ανακάλυψαν πως κάποιος είχε ξεχάσει ένα όμορφο σκύλο, αλυσοδεμένο στο υπόγειο.

«Μόλις αγόρασα ένα σπίτι και υπάρχει ένα pit bull αλυσοδεμένο στο υπόγειο» δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης στο προσωπικό της οργάνωσης αδέσποτων ζώων «Stray Rescue» στο Σεντ Λούις. «Δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό είναι εκεί κάτω».


Οι εθελοντές έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να διασώσουν το εγκαταλελειμμένο κουτάβι, που φυσικά έκανε σαν τρελό από τη χαρά του. «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του υπογείου και φώτισε το χώρο ο φακός μας, είδαμε μια ουρά να κουνιέται» δήλωσε στο The Dodo, η Νάταλι Τόμσον, η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας. «Παραλίγο να πνιγεί από την χαρά της που μας έβλεπε. Όταν την ελευθερώσαμε, δεν σταματούσε να χοροπηδάει και να μας αγκαλιάζει».


Ποιοι ήταν όμως οι άκαρδοι άνθρωποι, που επέλεξαν να αφήσουν ένα σκύλο πίσω τους, μόνο του και ανίκανο να αγωνιστεί για την επιβίωσή του; Αποδεικνύεται πως ένας καταπατητής είχε καταλάβει το ακίνητο και είχε αφήσει πίσω του ένα σωρό σκουπίδια και άλλα πράγματα, καθώς και το σκύλο. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν αυτός ούτε γιατί επέλεξε να αφήσει πιω του ένα τόσο πολύτιμο κουτάβι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στημένο και ψευδές ρεπορτάζ του Star για την "σύζυγο" ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας! (video+photo)

Το pit bull πάντως πήρε το όνομα «Jumping Bean» από την χαρά του στη διάσωσή του. Για ένα σκύλο που έχει περάσει τόσο μεγάλη τραυματική εμπειρία από την εγκατάλειψή του, ο Jumping Bean είναι πολΎ χαρούμενος. « Η προσωπικότητά του είναι αξιολάτρευτη» δήλωσε η Τόμσον. «Αγαπά όλους όσους συναντά και λαχταρά την προσοχή. Θέλει να είναι σίγουρος πως δεν τον αγνοεί κανείς. Είναι ένα πολύ στοργικό κουτάβι και πολύ χαρούμενο όλη την ημέρα».

πηγή: iefimerida.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share