Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο συγκινητικό βίντεο: Ένα αλλιώτικο caprool karaoke με μητέρες και παιδάκια με σύνδρομο Down!

20 Μαρτίου 2018 17:21
Το πιο συγκινητικό βίντεο: Ένα αλλιώτικο caprool karaoke με μητέρες και παιδάκια με σύνδρομο Down!

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει μια ομάδα μαμάδων με παιδιά με σύνδρομο Down που δημιούργησαν το δικό τους Carpool Karaoke για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την κατάσταση αυτή.

Το αξιολάτρευτο βίντεο απεικονίζει μαμάδες και παιδιά να χρησιμοποιούν το Makaton – μια μορφή νοηματικής γλώσσας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα με μαθησιακές δυσκολίες να επικοινωνούν – καθώς τραγουδούν το «A Thousand Years» της Κριστίνα Πέρι.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube στις 12 Μαρτίου και έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές – μεταξύ αυτών και ο αρχικός δημιουργός του Carpool Karaoke, Τζέιμς Κορντέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Διαρροή: Τα πρώτα φλερτ «σκάνε μύτη» στον Άγιο Δομίνικο! Δείτε τι είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος για συμπαίκτρια του!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός τουίταρε πως το βίντεο ήταν το «πιο όμορφο Carpool Karaoke» προσθέτοντας «με έκανε να κλάψω».

Η ομάδα που έφτιαξε το βίντεο αποτελεί μέρος μια κοινότητας του Facebook που ονομάζεται «DesignerGenes», η οποία δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει γονείς που έχουν παιδιά με σύνδρομο Down. Το έφτιαξαν για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την κατάσταση και το έδωσαν στη δημοσιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down στις 21 Μαρτίου.

Η επιλογή του τραγουδιού ήταν εμπνευσμένη από την Signing Hands UK, που έγραψε με νοήματα μια έκδοση του τραγουδιού.

Το συγκινητικό βίντεο οργανώθηκε από την μαμά Μπέκι Κάρλες, της οποίας ο 4χρονος γιος Άρτσι, έχει σύνδρομο Down.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Madwalk 2018: Η υπέροχη Σμαράγδα Καρύδη με Βασίλη Ζούλια

Όπως δήλωσε στο Coventry Telegraph: «Πιστεύουμε ότι αυτό το βίντεο έχει πραγματικά τη δύναμη να συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές σε όλο τον κόσμο στην Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down φέτος, γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να το μοιραστείτε, να το μοιραστείτε για να μας βοηθήσετε να το κάνουμε επιτυχία».


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share