Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε η πτήση-φάντασμα της Malaysia Airlines; Μηχανικός την εντόπισε στο Google Earth με τρύπες από σφαίρες στα συντρίμμια

20 Μαρτίου 2018 14:42
Βρέθηκε η πτήση-φάντασμα της Malaysia Airlines; Μηχανικός την εντόπισε στο Google Earth με τρύπες από σφαίρες στα συντρίμμια

Η μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines είχε εξαφανιστεί το 2014 παρασύροντας στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες και έχει χαρακτηριστεί μια από τις χειρότερες αεροπορικές τραγωδίες.


Τα συντρίμμια έως τώρα δεν έχουν εντοπιστεί, γι΄αυτό άλλωστε η πτήση έχει χαρακτηριστεί "φάντασμα". Οι δε συγγενείς των νεκρών δεν μπορούν να γράψουν το φινάλε αυτής της τραγωδίας αν δεν πάρουν τις σορούς των αγαπημένων τους ανθρώπων για να τους κηδέψουν.

Παρά τις έρευνες κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα συντρίμμια. Ωστόσο όπως γράφει η "Daily Mail" ένας μηχανικός από την Αυστραλία, υποστηρίζει ότι εντόπισε την μοιραία πτήση με τη βοήθεια του Google Earth.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!


Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Peter McMahon, τα συντρίμμια βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου. Σε μια περιοχή του ωκεανού που δεν έχει γίνει έρευνα.


Ο Αυστραλός μηχανικός το πηγαίνει μάλιστα ένα βήμα παραπέρα και υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή. Οι ερευνητές που είχαν σταλεί στην Αυστραλία για την υπόθεση MH370 εκτιμά ότι κρατούν κρυφές κρίσιμες πληροφορίες.

"Έχουν εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν έχουν κρατηθεί κρυφές από το κοινό. Ακόμα και από την κυβέρνηση, αλλά γιατί. Δεν θέλουν να βρεθεί επειδή είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Εάν θα έβρισκαν την πτήση θα άνοιγε υποχρεωτικά νέα έρευνα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης δίχως τέλος για την Βίκυ Καγιά! «Άρπαξες τα ανήλικα παιδιά μας!» – Οι νέες κατηγορίες που βαραίνουν τον άντρα της

Ο Peter McMahon καταγγέλλει ότι έχει δώσει τις επίμαχες πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau (ATSB) όπου δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι δεν πρόκειται για το μοιραίο αεροπλάνο.

Ποια είναι η επικρατούσα θεωρία για την πτήση-φάντασμα

Η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 αναφέρει πως το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του. Οι εικόνες από τα ραντάρ έδειξαν ότι η πτήση άλλαξε ξαφνικά πορεία μέσα σε λιγότερα από 60 λεπτά μετά την απογείωσή της και την εξαφάνισή της από τα ραντάρ.

πηγή: enikos.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share