Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: 4χρονη κάνει ανάποδη γέφυρα σε μάθημα γιόγκα και μένει παράλυτη!

28 Φεβρουαρίου 2018 10:17
Σοκαριστικό βίντεο: 4χρονη κάνει ανάποδη γέφυρα σε μάθημα γιόγκα και μένει παράλυτη!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο σοκ, που δείχνει ένα κοριτσάκι να μένει παράλυτο, ενώ προσπαθεί να κάνει ανάποδη γέφυρα σε μάθημα γιόγκα.

Η τετράχρονη Ξιάο Μπάο, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχειρεί την επικίνδυνη άσκηση όταν χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο στρώμα. Ακολούθως φαίνεται ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πετρούπολη: Δολοφόνησαν το βρέφος μισή ώρα αφού γεννήθηκε! Αποκαλύψεις - "φωτιά"!

Η μικρή είπε στο δάσκαλο της σχολής, η οποία να σημειωθεί ότι δεν διέθετε άδεια λειτουργίας, ότι δεν νιώθει τα πόδια της και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει η Daily Mail ο γιατρός δεν διαπίστωσε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και εκτιμά ότι η παράλυση προήλθε από τις δύσκολες ασκήσεις που της ζητούσε ο δάσκαλος. Ο ίδιος εκτιμά ότι υπάρχουν πιθανότητες το παιδί να μην ξαναπερπατήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς της Σπυροπούλου με τους Διάσημους, το ξέσπασμα της Δαλάκα και ο άσχημος τραυματισμό της! Τα κλάματα παίκτριας των Μαχητών!

Οι ανήσυχοι γονείς ανακάλυψαν κατόπιν εορτής ότι η σχολή δεν ήταν αδειοδοτημένη ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν υπέβαλαν καταγγελία στις αρχές.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share