Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο διάσημος streaker Μαρκ Ρόμπερτς έκανε "ντου" στην Κορέα με... ροζ φουστίτσα!

24 Φεβρουαρίου 2018 18:21
Ο διάσημος streaker Μαρκ Ρόμπερτς έκανε

Ένας από τους κορυφαίους streaker παγκοσμίως, επανήλθε στην ενεργό δράση με μία καταπληκτική παράσταση στο παγοδρόμιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνω Gangneung Oval
Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές εικόνες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων χάρισε ο 54χρονος Μαρκ Ρόμπερτς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;
Πριν αναλύσουμε το τι έκανε ο αθεόφβος Βρετανός από το Λίβερπουλ και πατέρας τριών παιδιών, πρέπει να παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία για το παρελθόν του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία (ναι, ναι υπάρχουν κι αυτού του είδους) ο Μαρκ Ρόμπερτς έχει "εισβάλει" 519 φορές, γυμνός ή σχεδόν γυμνός σε διάφορα γεγονότα, κυρίως αθλητικά, αλλά όχι μόνο...

Στα highlights της καριέρας του η εμφάνιση του το 2004 στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Super Bowl (ο τελικός του πρωταθλήματος Αμερικανικού ποδοσφαίρου τον οποίο είχαν παρακολουθήσει 130 εκατομμύρια άνθρωποι σε 87 χώρες), αλλά και η... σκωτσέζικη εμφάνιση του (ως προς το καρό καπελάκι που φορούσε, το οποίο ήταν και το μοναδικό κομμάτι ύφασμα που είχε πάνω του) στον τελικό του Champions League to 2002 στην Γλασκώβη (Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβερκούζεν 3-1).

Το τουρνουά τένις του Γουΐμπλεντον, οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, η τελική φάση του Euro, αλλά και γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές περιλαμβάνονται στα κατορθώματα του με τον ίδιο το 2013 να ανακοινώνει ότι η... γυμνή καριέρα του έλαβε τέλος.

"Δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο αθλητικό τουρνουά ή φημισμένο γήπεδο στο οποίο να μην έχω... εμφανιστεί. Αλλά είμαι πλέον 49 χρονών και τα παιδιά μου με έχουν ικετέψει να σταματήσω. Δε νιώθω έτοιμος να κάτσω σπίτι και να βάλω τις παντόφλες μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια πλέον έχουν περάσει", είχε δηλώσει τότε, ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, επέστρεψε στην... ενεργό δράση με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Ρόμπερτς την ώρα που η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στην τελετή απονομής των μεταλλίων για το αγώνισμα των 1.000 μ. πατινάζ, βρήκε το χρόνο για μπει στο παγοδρόμιο κι αφού έβγαλε σε χρόνο dt τα ρούχα έμεινε με μια... ρόζ φούστα μπαλέτου και ένα προστατευτικό με το σχήμα μαϊμούς να καλύπτει τα γεννητικά του όργανα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

"Αγάπη + Ειρήνη" ήταν το μήνυμα που υπήρχε γραμμένο στο σώμα του με τον Ρόμπερτς να σχηματίζει με τα χέρια του μια καρδιά, προσπαθώντας να ισορροπήσει (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία) στον πάγο, προσφέροντας μια μοναδική παράσταση (κι όλοι αναρρωτιούνται αν θα είναι η τελευταία του).

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share