Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξουδετερώθηκε η νάρκη βυθού στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Μουδανιών!

7 Φεβρουαρίου 2018 20:57
Εξουδετερώθηκε η νάρκη βυθού στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Μουδανιών!

Η νάρκη είχε εντοπιστεί σε βάθος 5 μέτρων και σε απόσταση 350 μέτρων από την ακτή, από κυβερνήτη αλιευτικού καταδυτικού σκάφους
Εξουδετερώθηκε σήμερα από ειδικούς της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών η νάρκη βυθού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή των Ν. Μουδανιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor διαρροή: Η απουσία "βόμβα" και ο μεγάλος νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Διάσημοι ή Μαχητές κερδίζουν απόψε;

Να υπενθυμίσουμε ότι η νάρκη είχε εντοπιστεί σε βάθος 5 μέτρων και σε απόσταση 350 μέτρων από την ακτή, από κυβερνήτη αλιευτικού καταδυτικού σκάφους. Άμεσα έγινε σήμανση της περιοχής με πλωτό σημαντήρα από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος και σήμερα έφτασαν στα Ν. Μουδανιά 6 ειδικοί της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, οι οποίοι προχώρησαν σε αναγνώριση της περιοχής, εντόπισαν τη νάρκη και στις 2.00 το μεσημέρι προχώρησαν στην έκρηξη και εξουδετέρωσή της.

Σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, η σημερινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Λιμενικού, μελών του Παραρτήματος Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ υπήρχε - για προληπτικούς λόγους - Ασθενοφόρο του Νοσοκομείου 424.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του halkidikifocus.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις χώρισε!

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share