Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανθρώπινη αλυσίδα σωτηρίας για τριμελή οικογένεια!

8 Ιανουαρίου 2018 22:14
Ανθρώπινη αλυσίδα σωτηρίας για τριμελή οικογένεια!

Τα παιδιά ήταν μόλις 3 και 4 ετών, ενώ το θερμόμετρο στην περιοχή έδειχνε μείον 13 βαθμούς Κελσίου
Είναι στιγμές που ο άνθρωπος ξεπερνά κάθε φόβο και ρισκάρει τα πάντα, ακόμη και τη ζωή του, για να σώσει έναν συνάνθρωπό του. Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει το θέμα που ακολουθεί. Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας σχημάτισαν μία ανθρώπινη αλυσίδα σωτηρίας πολλών μέτρων στην Κίνα, προκειμένου να σώσουν μία μητέρα και τα δύο παιδιά της, τα οποία είχαν παρασυρθεί μέσα σε μία παγωμένη λίμνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με παίκτρια από το Survivor 2; Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν! Αναλυτικό ρεπορτάζ

Κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμη για τη γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, 17 άνθρωποι σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα 20 μέτρων και με κίνδυνο της ζωής τους, καθώς το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε στην επιφάνεια μίας παγωμένης λίμνης, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο που ήταν εγκλωβισμένη σστα παγωμένα νερά η οικογένεια και να τραβήξουν τη μητέρα και τα δύο παιδιά, πριν ειπωστούν ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κρήτη: Επιχειρηματίας προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του πίνοντας χλωρίνη

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχει καταγραφεί η στιγμή της διάσωσης του αγοριού της οικογένειας, το οποίο έχει πέσει στα παγωμένα νερά της λίμνης του πάρκου Caoxueqin, στην πόλη Tangshan. Τα παιδιά ήταν μόλις 3 και 4 ετών και κατάφεραν να μείνουν ζωντανά, παρ' ότι η θερμοκρασία στο σημείο ήταν στους μείον 13 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθεί το βίντεο με τη δραματική διάσωση του αγοριού...

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share