Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το gay φιλί που έκοψε το Epsilon και δεν είδαμε ποτέ! (video)

6 Ιανουαρίου 2018 11:32
Το gay φιλί που έκοψε το Epsilon και δεν είδαμε ποτέ! (video)

Η τηλεοπτική σειρά «Καταιγίδα» και το gay φιλί που κόπηκε από κανάλι... έρχεται στην επιφάνεια μετά από παρέμβαση του ηθοποιού Ανδρέα Φυλακτού.

Η σειρά είχε προβληθεί στην Κύπρο το 2015, και τώρα προβάλλεται από το Epsilon.

Σε ένα από τα επεισόδια δυο αγόρια έδιναν φιλί στο στόμα, κάτι που τόσο στην Κύπρο το 2015 που προβλήθηκε η σειρά όσο και τώρα στην Ελλάδα λογοκρίθηκε και επιλέχθηκε να μην προβληθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο πολύνεκρο τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρά δύο παλικάρια

Ίσως γιατί στο παρελθόν το ΕΣΡ είχε επιβάλλει πρόστιμο στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για σκηνή που ο Χρήστος Λούλης και ο Κώστας Κάππας φιλιόντουσαν στο στόμα.

Όμως ο ηθοποιός της εν λόγω σκηνής, Ανδρέας Φυλακτού, όταν «κόπηκε» το φιλί στην Κύπρο, έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο απόσπασμα με την εξήγηση:

«Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όρια του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και τη δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις «αρχές» αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές! Απολαύστε υπεύθυνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιες σακούλες; Δείτε τι άλλο δωρεάν "καθημερινό" προϊόν θα πληρώνουμε και μάλιστα 30 ολόκληρα λεπτά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share