Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άρπαξαν καλεσμένο σε γιορτή και τον πάντρεψαν με άγνωστη υπό την απειλή όπλου!

4 Ιανουαρίου 2018 18:17
Άρπαξαν καλεσμένο σε γιορτή  και τον πάντρεψαν με άγνωστη υπό την  απειλή όπλου!

Έπεσε θύμα του «pakdua shadi», σύμφωνα με το οποίο οικογένειες απαγάγουν άντρες για να παντρέψουν τις κόρες τους, όταν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να δώσουν προίκα
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, όταν μία ομάδα ατόμων απήγαγε και πάντρεψε με το ζόρι με μία άγνωστη έναν άντρα που ήταν καλεσμένος σε γάμο φίλου του! Ο Vinod Kumar ισχυρίζεται ότι τον ανάγκασαν να παντρευτεί μία γυναίκα στο φτωχό κρατίδιο Bihar, με το πιστόλι στον κρόταφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Αυτό είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε! (Photos)

Στο βίντεο διακρίνονται οι νέοι «συγγενείς εξ αγχιστείας» του 29χρονου οι οποίοι αγνοούν τις παρακλήσεις του να τον αφήσουν ελεύθερο και ακούγονται να του λένε: «Σε παντρεύουμε μόνο, δεν σε κρεμάμε. Γιατί φωνάζεις; Σκάσε»

Ο Kumar είναι μηχανικός στο επάγγελμα και κατοικοί στο γειτονικό κρατίδιο Jharkhand, όπου και εργάζεται σε εργοστάσιο μετάλλων. Λέγεται ότι έπεσε θύμα ενός τελετουργικού στο κρατίδιο Bihar που λέγεται «pakdua shadi» (βίαιος γάμος), σύμφωνα με το οποίο οικογένειες απαγάγουν άντρες για να παντρέψουν τις κόρες τους, όταν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να δώσουν προίκα
Ο νεαρός δεν συνεργαζόταν λέγοντας πως δεν έχει τη συγκατάθεση της οικογένειάς του και λίγο αργότερα του έβαλαν όπλο στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιλότοι τσακώθηκαν εν πτήση και εγκατέλειψαν το κέντρο ελέγχου!

«Η οικογένεια της νύφης με προσέγγισε φιλικά στη διάρκεια του γάμου και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω. Με απήγαγαν και με πήγαν σε ένα σπίτι όπου αναγκάστηκα να παντρευτώ χωρίς να ξέρω ποια είναι». Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share