Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Κινέζος τουρίστας εκτελεί εν ψυχρώ με αυτόματο φυλακισμένη αρκούδα!

30 Δεκεμβρίου 2017 16:36
Κινέζος τουρίστας εκτελεί εν ψυχρώ με αυτόματο φυλακισμένη αρκούδα!

Η επιτομή της απόλυτης ανθρώπινης βαρβαρότητας - Προειδοποιεί το μεγάλο θηλαστικό και υπερηφανεύεται για την πράξη του στην κάμερα
Η επιτομή της απόλυτης ανθρώπινης βαρβαρότητας βρήκε αντίκρισμα στο πρόσωπο ενός μικροσκοπικού Κινέζου τουρίστα, ο οποίος ταξίδεψε ως τη Μιανμάρ, προκειμένου να ικανοποιήσει τα ανώμαλα ένστικτά του, εκτελώντας εν ψυχρώ μία φυλακισμένη αρκούδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κρύβονται πια! Τρελά ερωτευμένοι Κατσινόπουλος - Φραντζή! Τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media....
Ο μικροσκοπικός άντρας, με ένα τσιγάρο στο στόμα (πιθανόν ως ένδειξη... μαγκιάς) και με ένα αυτόματο όπλο στα χέρια, πλησιάζει την αρκούδα, η οποία βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, ανήμπορη να αντιδράσει και κυριολεκτικά εξ επαφής, εκτελεί εν ψυχρώ το μεγάλο θηλαστικό, με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Κινέζος τουρίστας, μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην αποτρόπαιη πράξη του, καθώς μιλούσε στην αρκούδα σαν... μέλος της Κόζα Νόστρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σου είπα να μην ανοίξεις το στόμα σου. Κάντο ξανά και θα τιμωρηθείς».
Λίγες στιγμές μετά, εκτελεί με μία σφαίρα στο κεφάλι τη μαύρη ασιατική αρκούδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του στην κάμερα, θεωρώντας προφανώς ότι είχε πράξει κάποιο «σπουδαίο» επίτευγμα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του Nomads!

Δείτε το βίντεο με την απόλυτη πράξη βαρβαρότητας του μικροσκοπικού άντρα (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)...

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share