Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο! - Ένα εύκολο και γρήγορο tip για να καθαρίσεις ένα ρόδι! (Video)

25 Δεκεμβρίου 2017 14:40
Δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο! - Ένα εύκολο και γρήγορο tip για να καθαρίσεις ένα ρόδι! (Video)

Όσο και να προσπαθείς να καθαρίσεις ένα ρόδι σίγουρα θα χάσεις σχεδόν τους μισούς σπόρους κατά την διάρκεια της διαδικασίας αυτής.

Σου έχει έρθει η επιθυμία να βάλεις λίγο ρόδι στη σαλάτα σου και μόνο με την σκέψη ότι θα καταβάλεις τόση προσπάθεια να το καθαρίσεις αποφασίζεις να μην μπεις καν στον κόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Τι συνέβη τελικά και εκτροχιάστηκε η μηχανή του; Στο φως η αλήθεια...

Επιπλέον τις περισσότερες φορές θα λερωθείς και θα κάνεις άνω κάτω τον πάγκο της κουζίνας σου αφού θα πεταχτούν από εδώ και εκεί διάφοροι σπόροι.

Αξίζει όμως τον κόπο γιατί ξέρεις ότι το ρόδι είναι μια τροφή-θησαυρός. Δίνει ενέργεια, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μπορεί να αλλάξει θεαματικά την εικόνα της επιδερμίδας μας.

Είναι γεγονός όμως ότι οι περισσότεροι το αποφεύγουν, γιατί ξέρουν πόσο μπελαλίδικο είναι να διαχωρίσουν τους σπόρους από την φλούδα. Ειδικά όσοι δεν φημίζονται για την υπομονή τους.

Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Έχουμε όμως καλά νέα καθώς βρήκαμε ένα απίθανο κόλπο που σε βοηθά να το καθαρίσεις πολύ εύκολα και το κυριότερο δεν θα λερωθείς καθόλου, ούτε θα καταστραφούν οι σπόροι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: bovary.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share