Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο πιο επικός πανηγυρισμός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Νόμιζε ότι σκόραρε αλλά... (video)

Ένας μικρός θεούλης

18 Δεκεμβρίου 2017 09:47
Ο πιο επικός πανηγυρισμός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Νόμιζε ότι σκόραρε αλλά... (video)

Απίθανο αυτό που συνέβη στο Νάουσα - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας. Ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων νόμιζε ότι σκόραρε, έβγαλε τη φανέλα και πανηγύριζε με την ψυχή του, αλλά η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Η Νάουσα υποδέχτηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ήταν με 1-0 μπροστά στο σκορ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σημειώθηκε ένα φοβερό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ντινόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμα οργής στα social media για την γυναίκα που χάρηκε με τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη! Η προκλητική ανάρτησή της!

Ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, είχε ανέβει μήπως σκοράρει, ο Ντινόπουλος επωφελήθηκε από τον τρόπο που εξελίχθηκε η φάση, πήρε τη μπάλα, σούταρε από μακρινή απόσταση προ κενής εστίας και άρχισε να πανηγυρίζει με άλλους δύο συμπαίκτες του, εκτιμώντας ότι έχει σκοράρει.

Έβγαλε τη φανέλα, βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου... λυτρωμένος από το τέρμα που νόμιζε ότι είχε βάλει! Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ωστόσο, αντιλήφθηκε πως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή, καθώς ο Λευτέρης Κίτσας των φιλοξενούμενων κατόρθωσε να τη διώξει έγκαιρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ελλάδα έχεις ταλέντο": Πάγωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα του σόου! Το οικογενειακό μυστικό που αποκαλύφθηκε και δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Δείτε το video, είναι όλα τα λεφτά...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share