Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Έπος: Ο παίκτης τηλεπαιχνιδιού είχε την απάντηση στην μπλούζα το αλλά... έχασε! (video)

Αλήθεια τώρα;

18 Δεκεμβρίου 2017 09:43
Έπος: Ο παίκτης τηλεπαιχνιδιού είχε την απάντηση στην μπλούζα το αλλά... έχασε! (video)

Μια από τις πιο επικές στιγμές του τηλεπαιχνιδιού Still Standing χάρισε ένας παίχτης στην ισπανική εκδοχή του όταν δεν κατάφερε να απαντήσει σε μια ερώτηση παρά το γεγονός ότι η απάντηση βρισκόταν στη... μπλούζα του!

Ο Αλμπέρτο, όπως ήταν το όνομα του παίχτη στο Ahora Caigo (σ.σ. ο τίτλος του παιχνιδιού στα ισπανικά) κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος ήταν ο Στίβεν Ρότζερς στην ταινία The Avengers».

Αν και ο Αλμπέρτο φορούσε τη μπλούζα με την σωστή απάντηση - Κάπτεν Αμερίκα - και παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του την έδειχνε, τελικά δεν κατάφερε να δώσει τη σωστή απάντηση επιλέγοντας ανάμεσα στα «ντόκτορ», «σενιόρ» και «κάπτεν», την πρώτη.
«Φοράμε μπλούζες και δεν ξέρουμε τι φοράμε» ήταν το καυστικό σχόλιο του παρουσιαστή πριν ο Αλμπέρτο να πέσει στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμα οργής στα social media για την γυναίκα που χάρηκε με τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη! Η προκλητική ανάρτησή της!

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να μείνει στην ιστορία του παιχνιδιού και για έναν άλλο λόγο καθώς έκανε πρόταση γάμου on air στη σύντροφό του, αν και η απάντησή της δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο επηρεάστηκε από τη γκάφα του Αλμπέρτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ελλάδα έχεις ταλέντο": Πάγωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα του σόου! Το οικογενειακό μυστικό που αποκαλύφθηκε και δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share