Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά!

15 Δεκεμβρίου 2017 19:43
Η στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά!

Νωρίτερα ο ίδιος είχε τραυματίσει αστυνομικό με μαχαίρι - Οι δραματικές στιγμές στο σημείο ελέγχου και η προσπάθεια των διασωστών να τον μεταφέρουν
Τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά, ο οποίος κινείται προς το μέρος τους, κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους παριστάμενους στη Ραμάλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές σε Μετρό και ΗΣΑΠ!
Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι έναν Ισραηλινό αστυνομικό, ενώ στόχος του ήταν να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά και να σκοτώσει ακόμη περισσότερους Ισραηλινούς.

Η εικόνα είναι σοκαριστική. Ο Παλαιστίνιος πλησιάζει προς το σημείο ελέγχου. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες τον στοχεύουν με τα αυτόματα. Όταν εκείνος δεν υπακούει στις εντολές τους, τον πυροβολούν δύο ή τρεις φορές στα πόδια. Εκείνος πέφτει στην άσφαλτο και σφαδάζει. Τότε δέχεται μία ακόμη σφαίρα στο σώμα. Διπλώνεται και μένει ακίνητος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάδρομος Ερμής Σύνοδο με Αφροδίτη απόψε: Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν ερωτικά!
Τα βίντεο από τη στιγμή που οι Ισραηλινοί τον πυροβολούν και ακολούθως οι διασώστες πέφτουν πάνω του για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, είναι σοκαριστικά (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...)...

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share