Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο βίντεο: Σκύλος μιμείται την αντίδραση από ένα λούτρινο αρκουδάκι!

15 Δεκεμβρίου 2017 06:55
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος μιμείται την αντίδραση από ένα λούτρινο αρκουδάκι!

Ένας άνδρας αποφάσισε να αγοράσει μια λούτρινη πολική αρκούδα επειδή έμοιαζε με το σκυλί του.

Αργότερα συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι και το κατοικίδιό του έχουν και άλλη μια ομοιότητα πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ο Κέλβιν Ταν, από τη Σιγκαπούρη, βρήκε το χαριτωμένο λούτρινο στο διαδίκτυο και η ιδιότητά του είναι να αλλάζει με την έκφραση του προσώπου του όταν συμπιέζεται και μάλιστα να γίνεται κάπως τρομακτικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Το ίδιο όμως ισχύει και για το κατάλευκο τσιουάουα του, τον Dao Hui, το οποίο κάνει ένα εντυπωσιακά παρόμοιο πρόσωπο με το παιχνίδι μόλις δεχθεί ένα «ζούπηγμα».

Ο Ταν ανέφερε πως: «Είχα δει πριν λίγες μέρες το λούτρινο ζωάκι online και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το σκυλί μου. Μόλις παρέλαβα το παιχνίδι, αποφάσισα μαζί με την γυναίκα μου να τραβήξουμε βίντεο το λούτρινο ζωάκι μαζί με το σκύλο μας γιατί μας φάνηκε πολύ αστείο».

Στη συνέχεια όμως, όταν το βίντεο άρχισε να γίνεται viral και να αναπαράγεται πολλές φορές στο διαδίκτυο, ο Κέλβιν Ταν δήλωσε ότι: «Εχω συγκλονιστεί! Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου;

Εμείς ελπίζουμε μόνο, το μικρό τσιουάουα, να μην παίρνει την συγκεκριμένη έκφραση επειδή πονάει όταν συμπιέζεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share