Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα ξενοδοχείο σκέτη μαγεία: Γυάλινα ιγκλού σαν διάφανες μπάλες στην Ισλανδία! (Video)

1 Δεκεμβρίου 2017 10:52
Ένα ξενοδοχείο σκέτη μαγεία: Γυάλινα ιγκλού σαν διάφανες μπάλες στην Ισλανδία! (Video)

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να προτιμούμε μία απόδραση σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με τζάκι τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά στην Ισλανδία έχουν μία εναλλακτική πρόταση για τους πιο τολμηρούς.

Συγκεκριμένα, το 5άστερο ξενοδοχείο «Star» προτείνει στους επισκέπτες του να μείνουν σε ένα γυάλινο ιγκλού μέσα στο χιονισμένο δάσος.

Τα γυάλινα ιγκλού βρίσκονται στην πόλη Σκάλχοτ και παρ΄όλο που είναι τοποθετημένα μέσα στην φύση, οι επισκέπτες βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης όπου έχουν πρόσβαση στα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται! Η εμφάνιση που αντέγραψε η Σοφία Λεοντίτση και το δημόσιο ξέσπασμα της…

Οι γυάλινες σφαίρες έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε όσοι επιλέγουν να μείνουν εκεί να «γίνονται» ένα με το τοπίο, χωρίς να στερούνται τις βασικές τους ανέσεις.

Μάλιστα, όσοι είναι τυχεροί μπορούν να απολαύσουν από το... κρεβάτι τους τα μαγικά χρώματα που αφήνει στον ουρανό το Σέλας.

Στα γυάλινα ιγκλού χωρούν έως και δύο άτομο και μέσα σ΄αυτό υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, αθόρυβο σύστημα αερισμού σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως αναπνέουν, σύστημα θέρμανσης με θερμοστάτη και φωτιστικό για το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με το μπαρ στο Κολωνάκι και το κύκλωμα κοκαΐνης: Ποιο είναι ο... Σταύρος;

Βέβαια, λίγα μέτρα πιο κει υπάρχει κι ένας κοινόχρηστος χώρος με μπάνιο και κουζίνα, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην χρειάζεται να κάνουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στο κρύο για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Η τιμή ανά διανυκτέρευση δεν είναι άπιαστη, καθώς ξεκινά από τα 150 ευρώ την βραδιά, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το φαγητό, ενώ οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν τα δικά τους πράγματα για το μπάνιο (πετσέτες, αφρόλουτρο, κλπ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την επιδείνωση του καιρού: "Μείνετε σπίτια σας! Έρχεται..."

Ο ιδρυτής πάντως αυτής της πρωτότυπης ιδέας, Ρόμπερτ Ρόμπερτσον, δήλωσε πως εμπνεύστηκε αυτά τα πρωτότυπα καταλύματα, μετά τα παράπονα τουριστών, οι οποίοι είχαν ξεπαγιάσει από το κρύο προκειμένου να δουν το Σέλας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share