Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Κανόνι νερού «εκτοξεύει» γυναίκα που περνά μπροστά από διαδηλωτές στην Ιερουσαλήμ

27 Νοεμβρίου 2017 15:15
Σοκαριστικό βίντεο: Κανόνι νερού «εκτοξεύει» γυναίκα που περνά μπροστά από διαδηλωτές στην Ιερουσαλήμ

Ένα πλήθος διαδηλωτών έκανε ακόμη μια καθιστική διαμαρτυρία, εμποδίζοντας την κυκλοφορία στη γωνία της οδού Jaffa και της οδού Nordau στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το υποχρεωτική στρατολόγηση υπερ-ορθόδοξων Εβραίων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο φίλος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου! Η περίεργη ανάρτηση στο facebook που διέγραψε μετά την σύλληψή της!

Μία αθώα περαστική προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, στην Ιερουσαλήμ, την Κυριακή, και χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, από το κανόνι νερού των δυνάμεων καταστολής, κάτι που την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά. Όπως φαίνεται δεν είχε σχέση με τους φανατικούς υπερορθόδοξους Εβραίους που διαμαρτύρονταν ενάντια στη στρατολόγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads trailer: Βόμβα! Αποχωρεί ξαφνικά παίκτης! Το αγώνισμα της πρώτης ατομικής ασυλίας και όλα όσα θα δούμε αύριο… (video)

Ένα πλήθος διαδηλωτών έκανε ακόμη μια καθιστική διαμαρτυρία, εμποδίζοντας την κυκλοφορία στη γωνία της οδού Jaffa και της οδού Nordau στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το υποχρεωτική στρατολόγηση υπερ-ορθόδοξων Εβραίων. Για να διασκορπιστεί η συγκέντρωση, η ισραηλινή αστυνομία κατέφυγε στα κανόνια νερού φορτωμένα με άλλου είδους υγρό. Όχι χωρίς παράπλευρες «απώλειες», όπως φάνηκε.

Πηγή: protothema.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share