Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας που αναζητά τη χαμένη...Givenchy γόβα της (Photo).

15 Νοεμβρίου 2017 15:48
Η ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας που αναζητά τη χαμένη...Givenchy γόβα της (Photo).

Μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, αλλά μια γυναίκα ίσως και να θυμίζει την «Σταχτοπούτα» αφού έχασε ένα πανάκριβο παπούτσι στο φεστιβάλ της άνοιξης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Φλέμινγκτον της Αυστραλίας.

Η Μεγκ Λάντριγκαν από την Μελβούρνη, είχε δανειστεί ένα ζευγάρι τακούνια Givenchy από μία φίλη της προκειμένου να πάει στο Oaks Day στο Φλέμινγκτον το Σάββατο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή Sunrise, κάποια στιγμή έβαλε τις γόβες στην τσάντα της προκειμένου να φορέσει ένα ζευγάρι στρωτά παπούτσια.

Αλλά όταν έφτασε σπίτι, συνειδητοποίησε ότι είχε μόνο ένα παπούτσι και αν δεν καταφέρει να βρει το ταίρι του θα πρέπει να δώσει 2.000 δολάρια για την αντικατάστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές εικόνες: Καρέ - καρέ η διάσωση ηλικιωμένης μέσα από το πλημμυρισμένο σπίτι της!

«Θυμάμαι πως η τελευταία φορά που τα είδα ήταν όταν τα έβαλα στην τσάντα μου, για να βάλω τις μπαλαρίνες και να περπατήσω περίπου 800 μέτρα μέχρι το αυτοκίνητο» λέει η ίδια. «Δεν ξέρω πώς συνέβη. Τα έβαλα σε μια θήκη και έριξα ένα σακάκι από πάνω. Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ίσως δεν τα είχα βάλει καλά».

Η Λάντριγκαν εξήγησε πως τα τακούνια έχουν συναισθηματική αξία καθώς αγοράστηκαν σε διακοπές με φίλους.

«Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα, επειδή ορισμένοι φίλοι βρεθήκαμε στο Μεξικό για τα 50α γενέθλια ενός φίλου και τα παπούτσια είχαν αγοραστεί από το Λος Άντζελες» είπε. «Είχαν πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία και η φίλη μου, μου τα δάνεισε μόνο για να τα φορέσω στο φεστιβάλ. Και είμαι συντετριμμένη».

Όταν ομολόγησε στη φίλη της πως έχασε το ένα παπούτσι, παραδόξως είχε μια θετική αντίδραση. «Ήταν υπέροχη» είπε η κυρία Λάντριγκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Την ίδια ώρα που η Αττική πνίγονται και νεκροί διασύρονται από τα συντρίμμια ο Καρανίκας ποστάρει...

«Μου είπε: ‘Είναι απλά αντικείμενα, δεν έχασες ένα από τα παιδιά μου. Φυσικά και στενοχωρήθηκα που τα έχασες γιατί τα λάτρευα αλλά είναι απλά πράγματα».

Τώρα, το μόνο που ελπίζει είναι να μην το πέταξε στα σκουπίδια η εταιρεία καθαρισμού του φεστιβάλ.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share