Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Βραζιλιάνα κατέγραψε live το θάνατό της έπειτα από έναν καβγά!

4 Οκτωβρίου 2017 08:55
Σοκαριστικό βίντεο: Βραζιλιάνα κατέγραψε live το θάνατό της έπειτα από έναν καβγά!

Δραματική κατάληξη είχε ο καβγάς που είχε μια 22χρονη Βραζιλιάνα με τον γείτονά της όταν αυτός τράβηξε όπλο και την πυροβόλησε δύο φορές στο πρόσωπο.

Σαν να ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί, μάλιστα, η Γουιλίν Ματίας κατέγραψε τον ίδιο της το θάνατο καθώς όσο τσακωνόταν με τον γείτονά της είχε στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο για να αποτυπώσει όσα συνέβαιναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 04 Οκτωβρίου;

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο καβγάς που κατέληξε στο θάνατο της 22χρονης ξεκίνησε γιατί ο δράστης την κατηγόρησε για κουτσομπολιά σε βάρος του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τους είχαν παρελθόν σε καβγάδες καθώς είχαν τσακωθεί και για τα παιδιά τους.

Η Ματίας φέρεται να κατέγραφε τον μοιραίο - όπως αποδείχθηκε τσακωμό - προκειμένου στη συνέχεια να δείξει το βίντεο στον σύζυγό της ώστε να τον πείσει ότι την κατηγορούσαν άδικα.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο πρωταγωνιστές να καβγαδίζουν όταν ξαφνικά ο 40χρονος γείτονας της Ματίας σηκώνει τη μπλούζα του και αποκαλύπτει το πιστόλι που είχε μαζί του. Η συνέχεια είναι σοκαριστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το σκληρό αγώνισμα ασυλίας, ο άσχημος τραυματισμός του Αλεξάνδρου και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση! (videos)

Ακούγονται δύο πυροβολισμοί και το κινητό τηλέφωνο πέφτει από τα άψυχα χέρια της 22χρονης Βραζιλιάνας η οποία ουρλιάζει από το σοκ. Όσο για τον δράστη ακούγεται να βρίζει ενώ η νεαρή κοπέλα κείτεται νεκρή μπροστά του.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος ο δράστης φώναξε στην 22χρονη «τώρα θα πας στην κόλαση, δαίμονα».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share