Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Γυναίκα ελευθερώνεται από τις χειροπέδες και κλέβει περιπολικό! (video)

6 Σεπτεμβρίου 2017 19:30
Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Γυναίκα ελευθερώνεται από τις χειροπέδες και κλέβει περιπολικό! (video)

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσιοποίησε η αστυνομία του Τέξας: Δείχνει μια γυναίκα, που μόλις είχε συλληφθεί, να λύνεται από τις χειροπέδες της και να το σκάει, κλέβοντας το περιπολικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγωτίνια με μπανάνα, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς!

Η γυναίκα είχε συλληφθεί για κλοπή από κατάστημα και στο βίντεο φαίνεται μόλις την έχουν τοποθετήσει οι αστυνομικοί, δεμένη με τις χειροπέδες πισθάγκωνα, να κάθεται στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, φορώντας μάλιστα και ζώνη.

Οι δύο αστυνομικοί κάνουν το λάθος να την αφήσουν μόνη της στο όχημα και τότε εκείνη απτόητη ξεκινά τις προσπάθειές απόδρασής της: Αρχίζει να κινείται δεξιά αριστερά και να στριφογυρνά όσο μπορεί, ώσπου αρχικά λύνει τη ζώνη του αυτοκινήτου. Στην συνέχεια κατορθώνει να βγάλει τις χειροπέδες από τα χέρια της, περνάει στο μπροστά κάθισμα, στην θέση του οδηγού και... πατάει γκάζι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριολεκτικά αγνώριστος: Δείτε πως είναι σήμερα ο "Τίμιος Δράκος", Ανδρέας Ανδρεόπουλος! (photos)

Η καταδίωξή της διήρκεσε 20 λεπτά, όταν τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Ούτε τότε όμως «έπεσε αμαχητί» καθώς κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και αρνούνταν να παραδοθεί στους αστυνομικούς, που τελικά έσπασαν το παράθυρο και την πήραν «σηκωτή».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share