Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό video: Σύζυγος γδύνει και ξυλοκοπά την ερωμένη του άντρα της στην μέση πολυσύχναστου δρόμου - Οι περαστικοί απλώς κοιτούν...

28 Αυγούστου 2017 22:05
Σοκαριστικό video: Σύζυγος γδύνει και ξυλοκοπά την ερωμένη του άντρα της στην μέση πολυσύχναστου δρόμου - Οι περαστικοί απλώς κοιτούν...

Μια γυναίκα, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και μάλιστα σε ώρα αιχμής, ξυλοφόρτωσε μια άλλη γυναίκα, που υποτίθεται ότι έιναι εpωμένη του συζύγου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το γάλα το 2018: Στα ύψη θα εκτιναχθεί η τιμή του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα και καταγράφηκε από κάμερες των περαστικών, οι οποίοι άφωνοι είδαν την απατημένη σύζυγο να αρπάζει την υποτιθέμενη ερωμένη, να την πετά στο πεζοδρόμιο και να την κλωτσάει επανειλημμένα.

Σαν να μην έφθανε αυτό, η έξαλλη σύζυγος έχει μισογδύσει την… «αντροχωρίστρα», η οποία εμφανίζεται με κατεβασμένο το καλσόν και το εσώρουχό της, ενώ φίλη της απατημένης συζύγου μπαίνει και αυτή στον καυγά και χτυπά την άτυχη γυναίκα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τον άγριο ξυλοδαρμό και εξευτελισμό παρακολουθεί μεγάλο πλήθος, χωρίς να παρεμβαίνει, εκτός από μια γυναίκα που επιχειρεί να διακόψει τον καυγά, αλλά σύντομα τα παρατάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μικρό διαμέρισμα; Ιδέες που θα το κάνουν να δείχνει σαν ανάκτορο! (photos)

Σημειώνεται, πάντως, ότι το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ενδέχεται να κινήσει το ενδιαφέρον της αστυνομίας και η απατημένη σύζυγος, αλλά και οι φίλοι της να βρεθούν σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες.

Πηγή: E-Radio.gr Viral

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share