Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Απίστευτο video: Γυναίκα γλιτώνει στο παραπέντε από αδέσποτο...λάστιχο!

14 Αυγούστου 2017 17:12
Απίστευτο video: Γυναίκα γλιτώνει στο παραπέντε από αδέσποτο...λάστιχο!

Οδηγός είχε σταματήσει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει προϊόντα, όταν την ώρα που τού τα παρέδιδε η υπάλληλος, εμφανίστηκε από το πουθενά το λάστιχο, χτυπώντας το χέρι του και την υπάλληλο να απομακρύνεται έντρομη, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θες να δείχνεις νεότερη; 10 συμβουλές που πιάνουν πάντα!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όταν ένα τεράστιο λάστιχο εμφανίστηκε να κυλά στο δρόμο με μεγάλη ορμή, σπάζοντας τον καρπό ενός οδηγού αυτοκινήτου, ενώ παραλίγο να παρασύρει υπάλληλο καταστήματος.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο οδηγός είχε σταματήσει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει προϊόντα, όταν την ώρα που τού τα παρέδιδε η υπάλληλος, εμφανίστηκε από το πουθενά το λάστιχο, χτυπώντας το χέρι του και την υπάλληλο να απομακρύνεται έντρομη, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται το μπλε αυτοκίνητο να είναι σταματημένο στην αγορά και τον οδηγό να δίνει την παραγγελία στην υπάλληλο. Εκείνη κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο με τα πράγματα και απλώνει το χέρι της για να τα παραδώσει και να πάρει τα χρήματα από τον οδηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Έτσι είναι τα αληθινά κορμιά των επώνυμων Ελληνίδων με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Τη συναλλαγή όμως διέκοψε το τεράστιο λάστιχο που ερχόταν καταπάνω τους. Ο άνδρας φαίνεται να τραβά το χέρι του, αφού χτυπήθηκε στον καρπό από το λάστιχο, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share