Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: Babysitters βάζουν το μωρό στο ψυγείο για να σταματήσει να κλαίει! (Video)

11 Αυγούστου 2017 15:58
Φρίκη στις ΗΠΑ: Babysitters βάζουν το μωρό στο ψυγείο για να σταματήσει να κλαίει! (Video)

Για κακοποίηση παιδιού κατηγορούνται δύο ανήλικες babysitters στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο τις δείχνει να κλείνουν σε ψυγείο το μωρό που φύλαγαν, προκειμένου να σταματήσει να κλαίει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: «Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου»

Μάλιστα, ακούγονται να γελάνε, την ώρα που το παιδί ουρλιάζει. Η μητέρα του μόλις οκτώ μηνών μωρού δήλωσε στο WBZ-TV ότι μία από τις babysitters είναι ανιψιά της, 15 ετών.

Υποστήριξε ότι άφησε το παιδί της σ' αυτήν και την 14χρονη φίλη της για περίπου 30 λεπτά για να κάνει μπάνιο. Επεσήμανε ότι δεν είχε γνώση του θέματος μέχρι που η αστυνομία της έδειξε το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Snapchat.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός - ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο - Σε αυτές τις περιοχές θα χτυπήσουν τις επόμενες ώρες έντονα φαινόμενα!

Τόνισε ότι οι ανήλικες της είπαν μια "πιστευτή" ιστορία για το τι συνέβη, ότι έψαχναν στο ψυγείο να βρουν ένα μπουκάλι για να σταματήσει το μωρό να κλαίει. Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι οι ανήλικες σκέφτηκαν ότι ήταν ένα αστείο και επεσήμανε ότι δεν πιστεύει ότι ήθελαν να βλάψουν το παιδί. Το μωρό είναι εντάξει στην υγεία του, σύμφωνα με την μητέρα του, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα διστάσει να το αφήσει ξανά με οποιονδήποτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι σοκαριστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες, όπως τις «έδωσαν» οι παπαράτσι!

Οι babysitters συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news247.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share