Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβασε τον γιό του στην σκηνή και έγινε πανικός! Δείτε τους να τραγουδούν ξανά μαζί μετά από 10 χρόνια (video)

5 Αυγούστου 2017 21:00
Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβασε τον γιό του στην σκηνή και έγινε πανικός! Δείτε τους να τραγουδούν ξανά μαζί μετά από 10 χρόνια (video)

Το 2007 ο Διονύσης Σχοινάς κατέκτησε τα ραδιόφωνα με την επιτυχία, «Είμαι Ακόμα Παιδί». Ένα ντουέτο με το γιο του, Δημήτρη, το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Δέκα χρόνια μετά, ο τραγουδιστής και ο 17χρονος γιος του ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους on stage και ξεσηκώνουν το κοινό. Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται στο 4711 στη Μύκονο και ο Δημήτρης βρέθηκε εκεί για να τον απολαύσει. Ο τραγουδιστής τον ανέβασε στην σκηνή και μαζί τραγούδησαν το εν λόγω κομμάτι, με τον κόσμο να ξεσηκώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 χαρακτηριστικές συνήθειες των πανέξυπνων ανθρώπων! Εσείς έχετε κάποιες από αυτές;

Ο Δημήτρης έχει πάρει τα γονίδια της μουσικής από τους γονείς του, καθώς πηγαίνει στο ωδείο μαζί με την μητέρα του, Καίτη Γαρμπή, ενώ κάνει δικές του ενορχηστρώσεις στο στούντιο που υπάρχει στο σπίτι τους. «Δεν θέλω ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Θέλω να γίνει ό,τι θέλει η ψυχή του, ό,τι θα τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο! Θέλω αυτό που θέλει κι εκείνος», δήλωσε πρόσφατα στο People ο Διονύσης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share