Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είχατε ακούσει ποτέ βιολί να παίζει το συρτάκι; Δείτε και ακούστε την απίστευτη εκτέλεση σε ένα υπέροχο video!

6 Ιουλίου 2017 19:25
Είχατε ακούσει ποτέ βιολί να παίζει το συρτάκι; Δείτε και ακούστε την απίστευτη εκτέλεση σε ένα υπέροχο video!

Το συρτάκι σε εκτέλεση με βιολί που τους τρέλανε όλους σε εκπομπή στην Ρουμανία

Δεν υπάρχει Έλληνας αλλά και φυσικά ξένος τουρίστας που να έχει επισκεφτεί την χώρα μας και να μην έχει ακούσει το διάσημο συρτάκι από την ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας». Η μουσική σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη έχει αγαπηθεί από όλους στο πέρασμα των δεκαετιών και αποτελεί πλέον σύμβολο του ελληνισμού ανά τον κόσμο!

Ο ιδιαίτερος, αυξανόμενος ρυθμός του τραγουδιού, οι συγχρονισμένες κινήσεις των χορευτών και η ένταση που εκφράζει το συρτάκι, είναι όλα βασικά στοιχεία της τεράστιας επιτυχίας του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχω σχέση και αυτοϊκανοποιούμαι με φρούτα και αντικείμενα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα;" - Oι ειδικοί απαντούν!
Σχεδόν σε κάθε εκτέλεση της διάσημης μουσικής, το μουσικό όργανο που ακούμε είναι το μπουζούκι. Είναι ένας ήχος που έχει σχεδόν ταυτιστεί με το συγκεκριμένο όργανο και όλοι το έχουμε συνηθίσει. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να ακούγατε το αγαπημένο συρτάκι σε καλλιτεχνική εκτέλεση με βιολί;

Ακούστε και εσείς την σπάνια, ασυνήθιστη, αλλά αρκετά εντυπωσιακή εκτέλεση του τραγουδιού του «Ζορμπά» από την ταλαντούχα Ρουμάνα βιολίστρια Florentina Runceanu στο μουσικοχορευτικό show Calin Geambasu!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share