Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο βίντεο: Πως γίνεται μια επέμβαση αλλαγής φύλου;

6 Ιουλίου 2017 14:36
Απίστευτο βίντεο: Πως γίνεται μια επέμβαση αλλαγής φύλου;

Η χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται για να μετατραπούν τα γεννητικά όργανα ενός ατόμου σε εκείνα του αντίθετου φύλου.

Κοστίζει πολύ, έχει σωματικό και ψυχικό κόστος, αλλά είναι το τελευταίο βήμα πριν την οριστική επίτευξη και διατήρηση μιας εναλλακτικής και πιο αρμόζουσας για το συγκεκριμένο άτομο ταυτότητας φύλου.

Η εγχείρηση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα είναι συχνά πιο επιτυχημένη από εκείνη της αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άντρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πέος από το να δημιουργηθεί λειτουργικός ιστός κλειτορίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το θρίλερ με την ανακοίνωση του νικητή, η αγωνίας της μητέρας του Ντάνου, η αντίδραση του Μάριου και τα τρομερά παρασκήνια από τα διαλείμματα! (video)

Η επέμβαση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα περιλαμβάνει την αναμόρφωση των αρσενικών γεννητικών οργάνων, με τη μορφή ενός κόλπου. Μερικές φορές αναφέρεται ως αιδοιπλαστική (vaginoplasty) και επί της ουσίας συνεπάγεται την αφαίρεση των όρχεων και την αναστροφή του πέους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να διαμορφώσετε μια ιδέα πως πραγματοποιείται η επέμβαση αλλαγής φύλου. Με την ιατρική τεχνολογία να καλπάζει είναι θέμα χρόνου να απλουστευθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share