Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Την κακομοίρα! Αυτή η ρεπόρτερ προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη την ώρα που κάποιος την... «έλουσε» με εμετό!

5 Ιουλίου 2017 15:10
Την κακομοίρα! Αυτή η ρεπόρτερ προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη την ώρα που κάποιος την... «έλουσε» με εμετό!

Την ώρα που μετέδιδε live στην τηλεόραση τις εορτασίες της 4ης Ιουλίου, κάποιος την έκανε κυριολεκτικά μπάνιο με τον εμετό του.

Η ρεπόρτερ του KTLA, Γουέντι Μπάρτς, έκανε το καθήκον της και προσπαθούσε να καλύψει το ετήσιο γεγονός στην Αμερική Hermosa Beach Iron Man, το πρωί της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Το «Iron Man», είναι ένα γεγονός που συμβαίνει για την επέτειο της 4ης Ιουλίου και που θέλει όλους τους συμμετέχοντες, αφού τρέξουν ένα χιλιόμετρο, μετά να προσπαθήσουν να κάνουν κοιλιακούς πίνοντας όσο πιο πολύ μπύρα μπορούνε.

Αφού οι συμμετέχοντες, έτρεξαν η ρεπόρτερ προσπάθησε να πάρει μερικές συνεντεύξεις την ώρα που εκείνοι έπρεπε να πραγματοποιήσουν το τελευταίο κομμάτι της «ιεροτελεστίας».

Την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από έναν άντρα, το πλάνο γύρισε και είδαμε μια γυναίκα η οποία έκανε εμετό στην παραλία. Η Γουέντι φανερά αηδιασμένη, άρχιζε να φωνάζει στην κάμερα «Γίνεται όλο και χειρότερο, γίνεται όλο και χειρότερο» ενώ μετά συμπλήρωσε πως η γυναίκα προσπαθούσε να κάνει τους κοιλιακούς της πίνοντας μπύρα.

Αφού προσπαθούσε να συνέλθει από αυτό το γεγονός, συνέχισε τις ερωτήσεις στον άντρα που βρισκόταν δίπλα της. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσεις τις ερωτήσεις της καθώς εκείνη την ώρα πετάχτηκε κατά πάνω της ένας... εμετός.

Την ώρα που ο εμετός ερχόταν κατά πάνω της, το πρόσωπο της πήρε μια έκφραση τρόμο, ενώ η σύνδεση διακόπηκε και γύρισε πίσω στο στούντιο όπου ο ένας παρουσιαστής προσπαθεί να μην γελάσει, ενώ η παρουσιάστρια έχει καλύψει προφανώς από αηδία το πρόσωπο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Η ρεπόρτερ όταν επέστρεψε στην ζωντανή σύνδεση, δεν έκρυψε τον προβληματισμό της πως ήθελε να ελπίζει ότι ήταν κάποιοι που έριχναν μπύρα αλλά...

Η ίδια αργότερα γράφοντας στην Huffingt Post, ενημέρωσε πως επέλεξε αυτό τον άντρα γιατί είχε μπυροκοιλιά και της φάνηκε ο καλύτερος υποψήφιος για να πάρει συνέντευξη. Ωστόσο αυτό που δεν παρατήρησε είναι πως εκείνος είχε γραμμένη στην πλάτη του την φράση «Κάντε εμετό εδώ».

Αυτό που αποκάλυψε είναι πως, η ίδια νόμιζε ότι η σύνδεση συνεχιζόταν κανονικά για αυτό συνέχισε την συνέντευξη. Πάντως με μπόλικη δόση χιούμορ, έκλεισε λέγοντας πως θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο στόχος επετεύχθη.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share