Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

America`s Got Talent: Η 29χρονη κωφή τραγουδίστρια που συγκλόνισε τους πάντες! (video)

10 Ιουνίου 2017 17:45
America`s Got Talent: Η 29χρονη  κωφή τραγουδίστρια που συγκλόνισε τους πάντες! (video)

Η 29χρονη Mandy Harvey έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στη σκηνή του America's Got Talent, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα. Η Mandy έχασε την ακοή της στην ηλικία των 18 ετών, αλλά εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα δικό της τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα: Παντρεύεται η Δούκισσα Νομικού! Τα πρώτα πλάνα από το μυστήριο και τα μέτρα ασφαλείας! Αναλυτικό ρεπορτάζ (video)

Όπως εξήγησε στους κριτές απώλεσε την ακοή της, αλλά τελικά δεν εγκατέλειψε το πάθος της για το τραγούδι το οποίο αγαπούσε από μικρή. Το τραγούδι της ονομάζεται «Τry» και προκάλεσε τεράστια συγκίνηση. Η φωνή της και η δύναμή της την έκαναν να περάσει απευθείας στους τελικούς με τη διαδικασία του "golden buzzer". Ακόμη και ο σκληρός κριτής Simon Cowell σηκώθηκε όρθιος και έσπευσε να την αγκαλιάσει.

Αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί, είναι πως η Mandy Harvey έχει στο ενεργητικό της τρια album, τα οποία απέσπασαν θετικές κριτικές. Όμως είναι σίγουρο ότι η εμφάνισή της στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καριέρα της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share