Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο - σοκ: Κωπηλάτης δέχεται επίθεση από καρχαρία!

28 Μαΐου 2017 11:11
Βίντεο - σοκ: Κωπηλάτης δέχεται επίθεση από καρχαρία!

Μια ιστορία που ευτυχώς έζησε για να τη λέει στα παιδιά και τα εγγόνια του θα έχει ο Brian Correiar ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με έναν καρχαρία κατά τη διάρκεια βόλτας με το καγιάκ του σε κόλπο της Καλιφόρνια.

Το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που έτυχε να βρίσκεται στην παραλία όταν είδε το καγιάκ του Correiar να έχει αναποδογυρίσει και τον καρχαρία να επιτίθεται ξανά και ξανά.

Ευτυχώς για τον κωπηλάτη ο καρχαρίας φάνηκε να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το καγιάκ παρά για τον ίδιο εντούτοις η εμπειρία του μόνο ως τρομακτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε για πρώτη φορά το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη! Ποιοι θα είναι κουμπάροι;

Μιλώντας στο National Geographic ο Correiar είπε ότι θυμάται να ακούει ένα μεγάλο θόρυβο πριν το καγιάκ του να εκτοξευτεί στον αέρα και ο ίδιος να βρεθεί στο νερό. «Μπορούσα να δω το κεφάλι του να επιτίθεται ξανά και ξανά στο καγιάκ» περιέγραψε τις στιγμές που έζησε.

«Ήταν σαν ταινία τρόμου. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την ακτοφυλακή αλλά δεν με άκουγαν. Ο καρχαρίας κάποια στιγμή βούτηξε προς το μέρος μου και δεν μπορούσα να τον δω» συνέχισε την τρομακτική περιγραφή ο Correiar.

Τελικά η σωτηρία για τον ίδιο ήρθε όταν τον εντόπισε ένα ιστιοπλοϊκό που έτυχε να περνάει από το σημείο με τους επιβαίνοντες να τον διασώζουν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share