Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Billboard Awards: Λύγισε η Celine Dion ερμηνεύοντας τον "Τιτανικό" είκοσι χρόνια μετά! (videos)

22 Μαΐου 2017 15:15
Billboard Awards: Λύγισε η Celine Dion ερμηνεύοντας τον

Η διάσημη ερμηνεύτρια εμφανώς φορτισμένη λύγισε και άφησε τα δάκρυά της να κυλήσουν καθώς τραγουδούσε το αγαπημένο σε όλους «My Heart Will Go On»!

Είκοσι χρόνια πίσω γύρισε η Celine Dion που το βράδυ της Κυριακής κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνισή της στη σκηνή του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για τα μουσικά βραβεία «Billboard». Η διάσημη ερμηνεύτρια, φορώντας μία ολόλευκη τουαλέτα δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή Stephane Rolland, γιόρτασε με το κοινό τα εικοστά «γενέθλια» της ταινίας που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997 και καταχειροκροτήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό του Βασάλου! Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι; (photos+video)

Η ίδια εμφανώς φορτισμένη λύγισε και άφησε τα δάκρυά της να κυλήσουν καθώς τραγουδούσε το αγαπημένο σε όλους «My Heart Will Go On».

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου» δήλωσε η Καναδή τραγουδίστρια στο περιοδικό «Billboard» και χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» την πρόσκληση να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια της ταινίας ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του «My Heary Will Go On».

Πηγή: protothema.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share