Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια φάλαινα καρχαρίας πλησιάζει απειλητικά έναν δύτη! Αυτό που συμβαίνει στην συνέχεια όμως θα σας καθηλώσει (videο)

8 Μαΐου 2017 15:41
Μια φάλαινα καρχαρίας πλησιάζει απειλητικά έναν δύτη! Αυτό που συμβαίνει στην συνέχεια όμως θα σας καθηλώσει (videο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έχει καθηλώσει τον πλανήτη και έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε μέσα από το Athensmagazine.gr!

Συγκεκριμένα, ,μια ομάδα δυτών έκανε μια μοιραία συνάντηση στο βίντεο που ακολουθεί. Μια εντυπωσιακή συνάντηση με μια φάλαινα καρχαρία, το μεγαλύτερο είδος ψαριού που υπάρχει σύμφωνα με το Nature Conservancy.

Οι δύτες παρατηρήσαν γρήγορα ένα τεράστιo σχοινί αλιείας να είναι τυλιγμένο γύρω από το ζώο, που έκοβε τα πτερύγια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

Η διάσωση χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό, αλλά κρίνοντας από την κατάσταση τόσο του σχοινιού όσο και του δέρματος του θαλάσσιου ζώου, είναι πιθανόν ότι το σχοινί βρισκόταν εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η φάλαινα καρχαρίας δεν είναι μια πραγματική φάλαινα, παρά το όνομα και το μέγεθός της. Το μέγεθός της και η σχετική έλλειψη ταχύτητας το καθιστούν μεγάλο στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τραυματισμός για τον Μάριο στο σημερινό αγώνισμα που προκαλεί ανησυχία! (video)

Αν και είναι ένα τεράστιο και τρομακτικό θαλάσσιο ζώο, και στην ουσία ένας καρχαρίας, η φάλαινα καρχαρίας δεν επιτίθεται στον άνθρωπο, εκτός αν προκληθεί σε σημαντικό βαθμό. Αποτελεί μια σπουδαία συντροφιά για τους δύτες και φαίνεται ότι η σχέση δεν είναι μόνο μονόπλευρη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr!


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share