Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: «Έπιασε» φάντασμα η κάμερα τηλεοπτικής σειράς! (video)

22 Απριλίου 2017 15:08
Σοκ: «Έπιασε» φάντασμα η κάμερα τηλεοπτικής σειράς! (video)

Υπάρχουν φαντάσματα; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ούτε και εκείνοι που ασχολούνται με τα ζητήματα αυτά. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον...

Γνωστή τηλεοπτική σειρά στην Αγγλία, με θέμα τα στοιχειωμένα σπίτια, την «παραψυχολογία» κτλ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «έπιασε» μια φιγούρα να κινείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει τρελάνει κόσμο: Το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Πάνος είναι ο μεγάλος κερδισμένος του Survivor!

Πρόκειται για την «Most Haunted» η οποία προβάλλεται για 15 χρόνια, χωρίς όμως μέχρι τώρα οι παρουσιαστές της να έχουν καταφέρει να γίνουν μάρτυρες σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε ο χειμώνας: Σε ποια πόλη χιονίζει αυτή την στιγμή; (video)

Φυσικά, και οι ίδιοι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που είδαν αλλά και κατέγραψαν στην κάμερα. «Ήταν οι πιο σοκαριστικές εικόνες που έχουν γράψει ποτέ με την κάμερα μέχρι τώρα. Ήταν η παρουσία ενός πνεύματος; Ή κάτι άλλο το οποίο ποτέ δεν θα μπορέσουμε να κατάλάβουμε. Σίγουρα αντί να μας λυθούν κάποιες απορίες μας δημιουργήθηκαν περισσότερες», σχολίασε ο ένας από τους δύο παρουσιαστές.

Η ανταπόκριση του κοινού σε αυτό που είδαν στο χθεσινό επεισόδιο ήταν τεράστια. Μέσω του twitter πολλοί παραδέχθηκαν ότι τρόμαξαν αρκετά...


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share