Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η κίνηση που κάνει αυτό το μωρό και μοιάζει σαν κουρδισμένο θα σε κάνει να γελάσεις δυνατά

19 Απριλίου 2017 16:19
Η κίνηση που κάνει αυτό το μωρό και μοιάζει σαν κουρδισμένο θα σε κάνει να γελάσεις δυνατά

Ένα τρομερά χαριτωμένο μωρό έχει γίνει viral, αφού ο μπαμπάς του κατέγραψε ένα συναρπαστικό και ξεκαρδιστικό βίντεο που δείχνει το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί.

Το βίντεο του μωρού Kaden από τις ΗΠΑ έκτοτε το έχουν δει πάνω από 500.000 φορές στο κανάλι του YouTube, KP The Baby, αναφέρει η The Mail Online.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Σαραντάπορο! Τέσσερις νεκροί από πτώση ελικοπτέρου! Υπάρχει επιζών..

Ο λόγος για τη εμμονή του διαδικτύου; Κάθε φορά που αφαιρούνται τα ρούχα του, ο Kaden αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο, ρίχνοντας τα χέρια του κατευθείαν στον αέρα για να γιορτάσει την καινούρια του ελευθερία.

Ίσως σκεφτείτε ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κριτική για το φάσκιωμα του Kaden, ο πατέρας Kent γράφει στη λεζάντα:

«Ο Kaden λατρεύει να είναι ντυμένος. Του παρέχει άνεση και ασφάλεια όταν κοιμάται. Όπως έχουν ήδη διαπιστώσει πολλοί κλινικοί επαγγελματίες στα σχόλια που έχω διαβάσει, το φάσκιωμα εξακολουθεί να είναι μια αρκετά συνιστώμενη παιδιατρική μέθοδος για να χαλαρώνουν τα μωρά όταν κοιμούνται. Όσο το μωρό δεν κυλάει, είναι απόλυτα ασφαλές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως το Survivor μας κάνει δυστυχισμένους ανθρώπους;

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο άρχισαν να φασκιώνουν τον Kaden, προσθέτει:

«Ο Kaden έχει ένα ισχυρό αντανακλαστικό έκπληξης (επίσης γνωστό ως Moro Reflex) που τον αναγκάζει να τραντάζεται πολύ τη νύχτα και να ξυπνάει. Από τότε που το ξεκινήσαμε, κοιμάται πολύ καλύτερα και το λατρεύει. Ελπίζω ότι αυτό βοηθάει στην αποσαφήνιση των πραγμάτων ».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share