Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημοσιογράφος μαθαίνει στον αέρα για τον θάνατο του συζύγου της! Πώς αντέδρασε; (video)

9 Απριλίου 2017 19:37
Δημοσιογράφος μαθαίνει στον αέρα για τον θάνατο του συζύγου της! Πώς αντέδρασε; (video)

Η Supreet Kaur, δημοσιογράφος μόλις 28 ετών η οποία παρουσίαζε τις ειδήσεις στο τηλεοπτικό κανάλι IBC-24, βγάζει στον αέρα ρεπόρτερ του σταθμού για να δώσει το ρεπορτάζ για ένα τροχαίο που είχε σημειωθει λίγα λεπτά νωρίτερα και είχςε στερήσει τη ζωή από τρεις ανθρώπους.

Όπως πληροφορεί ο ρεπόρτερ την ίδια και τους τηλεθεατές τρεις από τους πέντε συνολικά επιβάτες του αμαξιού Renault Duster έχασαν τη ζωή τους. Ωστόσο αν και δεν κατονόμασε τους νεκρούς αναφέρθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και την κατεύθυνση την οποία ακολουθούσε. Οι συνάδελφοι της 28χρονης παρουσιάστριας γνώριζαν ότι ο σύζυγός της ταξίδευε ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με ακόμη 4 συναδέλφους του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor διαρροή: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε κατάσταση σοκ! Συναγερμός! Ποιον φέρνουν επειγόντως για βοήθεια πριν αποχωρήσει η παίκτρια; Αποκλειστικό…

Οι παραγωγοί του δελτίου επιβεβαιώσαν ότι ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο σύζυγός της αλλά όπως εξήγησαν μετέπειτα στην εφημερίδα Hindustan Times, δεν είχαν το κουράγιο να της το πουν.

«Τη στιγμή που οι κάμερες έκλεισαν (σσ είχε ολοκληρωθεί το δελτίο ειδήσεων) άρχισε να τηλεφώνησε στα συγγενικά της πρόσωπα και λίγα λεπτά αργότερα λύγισε μαθαίνοντας τον τραγικό θάνατο του συζύγου της. Αμέσως έφυγε για το σημείο της τραγωδίας», ανέφερε δημοσιογράφος στην Indian Express. «Το γεγονός ότι παρέμεινε μέχρι τέλους στο δελτίο και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της με ψυχραιμία δείχνει πολλά για την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό της».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό: Πανικός στο Survivor! Λιποθυμούν οι παίκτες - Τι συμβαίνει στις γυναίκες του reality και μας το κρύβουν;

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι δρόμοι της Ινδία είναι ανάμεσα στους χειρότερους παγκοσμίως με περισσότερους από 200.000 νεκρούς ετησίως.

Πηγή: Huffingtonpost

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share