Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ στην κηδεία της Άννας Πολλάτου! Θρήνος και σπαραγμός στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ - Δάκρυσε όλη η Ελλάδα

20 Μαΐου 2014
ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ στην κηδεία της Άννας Πολλάτου! Θρήνος και σπαραγμός στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ - Δάκρυσε όλη η Ελλάδα

Ράγισαν καρδιές στην Κεφαλονιά καθώς εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συναθλητές, συνάδελφοι και απλοί πολίτες αποχαιρέτησαν την Άννα Πολλάτου, την 31χρονη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Κρατώντας μέχρι και στεφάνια όπως αυτά που χρησιμοποιούσε η Άννα όταν μεσουρανούσε στα ταρτάν μαζί με τις άλλες πέντε αδερφικές της φίλες γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής, πλήθος κόσμου ακολούθησε την πομπή με επικεφαλής το τιμητικό άγημα του στρατού και τελικό προορισμό τον Ιερό ναό της Μητρόπολης Αργοστολίου.

Η πομπή για το τελευταίο ταξίδι της Άννας ξεκίνησε από το θέατρο Κέφαλος στο οποίο είχε νωρίτερα καταλήξει μια μεγάλη πομπή αυτοκινήτων με αφετηρία το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς.

Στην κεφαλή το καλυμμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο πάνω στο οποίο βρίσκεται το ξιφίδιο της Άννας από την Πολεμική Αεροπορία.

Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, πήγαν στην Κεφαλονιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη τους φίλη.

e-kefalonia.net

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share